Ciekawe jak to wygląda ...
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Może leo wkoncu dostanie cb...
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bajus napisał(a):ale od swojej strony? czy od pasazera?
bajus napisał(a):z siedzeniem pasazera mam bardzo roznie - dlatego tez nie jestem super za instalacja przy nim, bo przesuniecie fotela czy cos rodzi problemy
bajus napisał(a):moze gdyby inaczej wygladal zacisk anteny to byloby 'na styk',
Osa napisał(a):a poza tym jest usprawiedliwone chwytanie za kolana
"ups to nie redukcja szumow??
bajus napisał(a):ale od strony (okna) pasazera widac je jak na dloni – i tego najbardziej sie obawiam, ale co robic
roosman napisał(a):A jeżeli mowa o montowaniu radia tomoim zdaniem miejsce nie jest specjalnie ważne bo nie zadaża się zeby ktoś wywalił szybe zaby zawinąć CBka.
viper napisał(a):zamontować je np. na rzepy i wyciągać na noc
roosman napisał(a):prosto do klemu akumulatorka - to wywali nam z radia wszystkie szumy zwiazane z wętylatorem, rozrusznikiem, czy pracą silnika ( w leonie jedynce nie jest tak źle ale w Lanosie radio podłączone pod zapalniczke mogło słuzyc jako obrotomierz) a przewodzik plusowy - i tu róznie zalecają alternator lub akumulator.
viper napisał(a):Świetny pomysł, napisz jeśli możesz jaką antenę wewnętrzną zamontujesz, ja planuje użyć ori z golfa V, bo te z allegro przyklejane do wstecznego lusterka to porażka
![]()
nie jestem pewien ale to chyba właśnie z golfa V
http://moto.allegro.pl/item316738800_vw ... letna.html
viper napisał(a):nie jestem pewien ale to chyba właśnie z golfa V
grzybek napisał(a):w leonie umiejscowione jest w tym malym schowku po lewej stronie.
wszystkim polecam rzep 3m. przykleilem 2 paski 10cm na radiu w gornej czesci wneki i tam je przyczepiam takze glosnik od spodu jest odsloniety, polecam to rozwiazanie zadna sila go nie oderwie rzepy sa rewelacyjne a demontaz w mgnieniu oka i marsz do innego auta.......
surowy napisał(a):foix, teraz to tylko zgrabne panienki mozesz z przodu swoim autobusem wozic, bo komus szerszemu moze byc nieco ciasno, daj znac, czy pasazerowie narzekaja na ta skrzynke
leszal napisał(a):Bo magnesówka juz trochę porysowałą mi dach ...
kalumet napisał(a):nikt nie wie że masz cb
kruszyna napisał(a):kalumet napisał(a):nikt nie wie że masz cb
i nikt nie ostrzeze Cie o miskach sam od siebie...
i nikt nie powie Ci, ze nie masz swiatla...
itd....
Jak dla mnie bomba![]()
Sammael napisał(a):nie mam 1,5 metrowego bata na dachu - jakże lansowego. Do którego nie jestem przekonany na autostradzie czy by się nie zsunął.
kruszyna napisał(a):i nikt nie ostrzeze Cie o miskach sam od siebie...
i nikt nie powie Ci, ze nie masz swiatla...
itd....
Jak dla mnie bomba
Sammael napisał(a):i nie mam 1,5 metrowego bata na dachu - jakże lansowego.
Kruchy u mnie Ci się nawet podobała ta antena.
Ja nie lansuje sie po miescie z batem na dachu - używam tego "gadu-gadu" lub "systemu wczesnego ostrzegania" tylko wtedy jak jadę w trasę lub kawałek poza miasto w teren gdzie grasują "łowcy głów " czyli policja z videorejestratorami.
kalumet napisał(a):od czego masz język
piotrp napisał(a):kalumet, gdzie dokładniej się podpina kabeliki w skrzynce z bezpiecznikami??
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości