Witam!
Żeby nie bylo przeszukalem forum w tym temacie i mniej wiecej si eorientuje ,ale mam pytania.
Dzis zapalila mi si ekontrolka AIRBAG i no sobie swieci,ale jest tak:
Przy przekreceniu kluczyka "autko" testuje sie i wszystkie lampki gasna i po chwili zapala sie AIRBAG. Nie jestem wtajemniczony, ale mam tylko 1 kontrolke poduchy ,a leos posiada 4 (2 boczne) i teraz pytanie, to ze ona sie zapala po "tescie" to znaczy ze blad nadal jest czy poprostu zczytuje z kompa ze cos bylo? Jesli to jest poducha to czy moze wywalic podczas jazdy?Ile kosztuje wizyta w ASO jelsi chodzi o takie cos?
2) Piszecie duzo o VAG-u ,i tu te mialbym pytanie co trzeba miec ( wlasnego laptopa) i jakie kabelki by moc sie podpiac i odczytac co to z blad, oraz czy moge w taki sposob skasowac bledy? Chodzi mi o koszty i co dokladnie powinienem miec?
3) Niegdzie nie moge znalesc ile lon ma w baku tzn od momentu zapalenia sie rezerwy, poniewaz jak zauwazylem po zapaleniu sie wskaznik po ok 20 km wskazuje "0" ,to w jakim polozeniu nie ma wogole benzyny?
4)kolejna moze i dziwna sprawa , podswietlanie czesci od klimy (manualnej) tzn pokretel ,ciepla ,nawiewu... Dziwi mnie ze raz jest podswietlani a raz nie? czy to jakas wada ,moze styki?
Pozdrawiam wszystkich i prosze o pomoc. Linki fotki itd bardzo mile widziane.