Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
belzi napisał(a):Patrox, co to za wykres i czego ja go wczesniej nie widzialem ani nic o nim nie slyszalem![]()
![]()
![]()
![]()
Gratuluje, prezentuje sie ladnie![]()
To jest ten soft co był wgrany u Ciebie na torze w Ułęży![]()
taktiken napisał(a):Patrox, a masz wykres tego light softa na ktorym jezdzilez na Zlocie'08?
paramedic71 napisał(a):seryjny cooler w arlu starczy do 220-230 koni wiec generalnie powinien styknac oczywiscie zawsze lepiej zrobic bo auto bedzie dobrze moc trzymac w gorace dni poszukacj tematow o coolerach jest ich kilka tam sie wszystkiego dowiesz
Micz napisał(a):Patrox a jak to jest z wałkiem u Ciebie? Bo jak wcześniej wypisywałeś mody jeszcze przy poprzednich softach o wałku nic nie wspominałeś?
A3 napisał(a):Mam pytanko jak takie moce znosi napęd 4x4? czy auto rwie do przodu czy na starcie jest troche mielenia kołami?
Orzeł napisał(a):czyli wałek + pompki = 39 ps?? czy auto ma jakies rezerwy na chwile obecna??
klauspolo napisał(a):Wydaje mi się że zarówno w benzynie jak i dieslu konie uciekają tak samo... Wszystko sie zużywa i starzeje.
A co do sprzęgła to nie lepiej zrobić płaskie 420NM tak jak u mnie i nie mieć problemu, niż trzymać te 450NM i wymieniać sprzęgło co pare miesięcy? Chyba liczy się moc, a nie niutki, ewentualnie niutki na górze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości