[ Dodano: Wto 07 Paź, 2008 ]
Co sądzicie o tym radyjku
http://www.allegro.pl/item450714379_cla ... at_22.html
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
robertkop napisał(a):Co sądzicie na temat głośników BOSHMANN w zestawie na zwrotniczach lepsze od serji czy lepiej dac sobie spokuj
robertkop napisał(a):Co sądzicie na temat głośników BOSHMANN w zestawie na zwrotniczach lepsze od serji czy lepiej dac sobie spokuj
robertkop napisał(a):Co sądzicie o tym radyjku????????
http://www.allegro.pl/item450714379_cla ... at_22.html
X tomicher X napisał(a):które Arci9 ciekawie nazwał podkładkami
X tomicher X napisał(a):wg. mnie były by PB S-6C
Kozak napisał(a):a co to jestskrót od benzyny bezołowiowej
jeżeli juz starasz się komuś pomóc to napisz tak zeby ktoś inny też zrozumiał
Essa napisał(a):Amerykańska firma PowerBass USA Inc. od ponad dwunastu lat specjalizuje się w projektowaniu i produkcji głośników samochodowych, gwarantujących najliczniejszej statystycznie grupie klientów, największą przyjemność słuchania muzyki w samochodzie za niewygórowaną cenę. Ten dobrze znany i ceniony na amerykańskim rynku producent pod koniec 2004 roku otworzył w Niemczech z wielkim sukcesem swoje europejskie przedstawicielstwo, dzięki czemu głośniki PowerBass niemal natychmiast stały się tam jednymi z najchętniej kupowanych tego typu produktów w swojej klasie cenowej.
X tomicher X napisał(a):Najbardziej słusznym wyborem wg. mnie były by PB S-6C, które w swojej klasie cenowej są nie do pokonania.
Nexus6 napisał(a):nie przesadzajmy, mimo bardzo dobrego PR'u w Polsce szału nie robią
tomekt82 napisał(a):Co myślicie o takim zestawie na przód?
http://allegro.pl/item453...tis_esk165.html
zielo napisał(a):Jak w wielu postach mozna wyczytac.. Te glosniki sa polecany przez Leonowcówale w tej cenie mozesz miec rowniez Ground Zero GZTC 165T.
http://allegro.pl/item448528934_ground_ ... i_bas.html
Ja sie do nich przymierzam, podobno sa w odsluchu lepsze od Hertz ESK, maja lepszy bas, wieksza dynamike i wykonane z mocniejszych materialow - taka opinie uslyszalem od firmy zajmujacej sie naglasnianiem aut. Podobno bardzo dobre do szybkiej basowej muzyki (techno, trance, dance), ale rowniez ladnie graja na kawalkach instrumentalnych Co do wzmaka to wez lepiej 4 kanalowy, z biegiem czasu bedziesz mial wieksze mozliwosci rozbudowy. Oczywiscie wez jakis mocny i znanej firmy tak aby mial wieksze mozliwosci obslugi danego sprzetu..
X tomicher X napisał(a):ten wzmak carpower` dziadostwa.
Nexus6 napisał(a):zielo, jeżeli forum elektroda.pl jest dla Ciebie wyznacznikiem kompetentnej wiedzy o sprzęcie car audio to przyjmij moje szczere wyrazy współczucia - serio, serio![]()
Robert7 napisał(a):O proszę, mamy znawce audio na forumX tomicher X napisał(a):ten wzmak carpower` dziadostwa..
Rozszerz tą jakże bezsensowną myśl.
Nexus6 napisał(a):zielo, jeżeli forum elektroda.pl jest dla Ciebie wyznacznikiem kompetentnej wiedzy o sprzęcie car audio to przyjmij moje szczere wyrazy współczucia - serio, serio![]()
bono napisał(a):Macie problemProszę mi tu bez prywatnych podjazdów
Forum jest po to, aby sobie nawzajem pomagać i wymieniać się doświadczeniami. Każda następna złośliwa uwaga, albo post nie związany z tematem poleci do kosza
tomekt82 napisał(a):hip-hop, techno, dance czasem rock
tomekt82 napisał(a):A co byś polecił
tomekt82 napisał(a):Jednak dostałem w prezencie od kumpla suba i nie wiem co robić:
Czy na przod zamontować czysto grające morele, a bas poleci z suba.
Czy z kolei wziąśc na przod rainbowy i z tyłu suba - tylko czy wtedy to za bardzo nie będzie dudnić hi hi??
Mateo napisał(a):Witam. Przymierzam sie do zrobienia zabudowy car audio w moim leonie. Chcialbym zeby ktoras z osob siedzaca na codzien w tym temacie pomogla mi co do wyboru sprzetu jaki bym mogl w niej zastosowac. Bylem w jednej z firm montujacych car audio to zaproponowali mi taki zestaw:
Przod auta: Hertz ESK 165.3 i oczywiscie tweetery z drzwi przenosze na slupki
Tyl: Orginalne głosniki z przodu zostana przeniesione na tyl
Zabudowa bagaznika: subwoofer Hertz ES 250
Wzmacniacz: 2x Blaupunkt Two
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości