Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
baku napisał(a):Teraz jeżdze Leonem dokładnie z identycznym silnikiem jak miałe w golfie i muszę przyznać, że Leoś się lepiej zbiera niż poczciwy golfik, niestety Vmax-a nie sprawdzałem.
markos01 napisał(a):ja jezdzilem swego czasu golfemIV 1.6 16V, nastepnie przesiadlem sie do Leonka z tym tez silnikiem i mialem podobne odczucie za kolkiem! tzn. ze leon jakos lepiej idzie, nie mialem okazji ustawic sie z zadnym takim golfem teraz i nie wiem czy moje odczucia sa prawdziwe czy to tylko fantazja
baku napisał(a):kto nie wieży zapraszam
leonik_PM napisał(a):Wystarczy lekkie wzniesienie i już słabnie w oczach:(
qoolqa napisał(a):1.6 8v do 180 rozpedza sie ładnie..potem to juz zalezy. Rekord ok 200..
Pozdrawiam
btw ja także zamierzam coś z dolotem pogrzebać
Hunger napisał(a):Hm... ale pewnie warto się pomęczyćJa chyba na razie tę zwężkę w dolocie spróbuję znaleźć i zobaczymy jak będzie.
GeFoWRC napisał(a):Hunger, Piotrekwawa, pytanie jak to zrobiliście? Zwężki są w fabrycznym plastiku osłaniającym silnik od góry zresztą tak jak i filtr powietrza. NIe da się wyjąc samych zwężek bo ich poprostu nie ma. Jest to integralna część pokrywy silnika!!!!!
Piotrekwawa napisał(a):Zdjęcie wyjętych zwężek:
Felype napisał(a):Piotrek czy mógłbyś jeszcze raz wkleić zdjęcia tych zwężek, ponieważ już się nie wyświetlają. Z góry dzięki.
Felype napisał(a):Po wyjęciu zwężek nie zauważyłeś jakichś negatywnych objawów?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości