Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
zielo napisał(a):Ja do Tomasonów TN1 18" ET30 zamówiłem 15mm i właśnie czekam
X tomicher X napisał(a):3.Jak wygląda sprawa tych pierścieni centrujących ? Koleś z allegro powiedział mi że są one konieczne na przód, bo jest to belka skrętna itd. A jak wygląda sprawa z tyłu ? Czy również są one konieczne ? A może ani tu ani tu nie trzeba ich mieć ?
kalumet napisał(a): znajdź dobrego tokarza to wytoczy Ci dystanse na wymiar, w dodatku nie będą potrzebne pierścienie
grabarz18 napisał(a):Problem w tym, że w tych felgach mam śruby imbusowe i za nic nie mogłem znaleźć takich dłuższych
Kashier napisał(a):poza tym ciekaw jestem jak to jest robione swoja droga...
Kashier napisał(a):Forge robi , czy nie robi , teraz to juz nic mi z tego , poza tym ciekaw jestem jak to jest robione swoja droga...
Niestety , gość ktory tworzył mi dystanse , nie potrafi zrobic pierscienia na dystansie mniejszym niz 10 mm. Wiec powiedział , zeby zrobic dystans bez pierscienia, na grubosc 5-6mm , wtedy zamiast pierscienia , wystaje piasta z pod dystansa , ktora bedzie robic za pierscien. O to chodzi.
Wiec jak , robic tak jak pisze , i zamiast 10 mm dac 6 mm czy olać goscia i kupic dystanse w firmie ktora to zrobi z pierscieniem centrujacym za odpowiednio wieksze pienaidze?
to sie staszek zgadza ale napewno nie z pierscieniem 57,1Staszek20VT napisał(a):Jest możliwe i robią to porządne firmy np. Forge. Na własne oczy widziałem, a nawet niedawno były na Allegro 10mm z pierścieniem.
pepej003 napisał(a):potrzebne mi są dystanse
pepej003 napisał(a):a jakoś z postów nie mogę niczego konkretnego wywnioskować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości