Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
IroN_87 napisał(a):Najwyżej wykończysz szybciej sprzęgło, dwumas ewentualnie może Ci wysadzić w kosmos turbinę, silnik.
adam1.9TDI napisał(a):Koledzy jakie mogą wystąpić wady, niedociągnięcia, usterki lub co się może okazać po chipie w firmie nie tak profesjonalnej jak np wyżej polecane przez was??? Chce zrobić chip u kolesia, który ogarnia temat i daje gwarancję, ze wszystko będzie dobrze zrobione. Czy warto ryzykować czy jest łatwo coś popsuć takim nie umiejętnym chipem????
Bart111 napisał(a):ale u nich przynajmniej masz gwarancję.
Marcin_TDI napisał(a):Bart111 napisał(a):ale u nich przynajmniej masz gwarancję.
myślisz że jak wystrzeli ci suszarka to na gwarancji wymienią Ci w firmie tuningowej ?
Marcin_TDI napisał(a):częściowo masz rację. to jeszcze wszystko zależy od auta i silnika, EDC15 i 16 jest już mocno znanym sterownikiem aczkolwiek niewłaściwe go potraktowanie potrafi rozsadzić silnik, trzeba wiedzieć co się robi.
Ja póki co nie miałem żadnego unfalla a klienci jeżdżą zadowoleni. nowszych sterowników nie robię jak na razie bo nie mam na kim potestować
Klikoś napisał(a):moje ex 1.4 6L bujałem do 200...
d_adam napisał(a):Klikoś napisał(a):moje ex 1.4 6L bujałem do 200...
Chyba z przepaści![]()
lisciofcb, jakie masz tam kółka ?
jędrek napisał(a):Klikoś to gratuluje bo Ja swojego ASV max 205 i nic wiecej a Ty 1.4 do 200 hmm
Klikoś napisał(a):d_adam napisał(a):Klikoś napisał(a):moje ex 1.4 6L bujałem do 200...
Chyba z przepaści![]()
lisciofcb, jakie masz tam kółka ?
weź mnie nie roźsmieszaj, tym 1.4 to takie seryjne ASV objeżdzałem jak ten Twój
d_adam napisał(a):Tu była mowa o serii...
Swoją drogą, zrobiłeś ciekawe porównanie. Trza było zrobić z niego 160KM i pisać oo co tak słabo, przecież mam tylko 1.4 a ty 1.6...
Wyplosz napisał(a):akurat nie bardzo chce mi się wierzyć, zdrowe asv ma 120km i wyższy moment, jakie masz oponki u siebie bo to tez jest ważne
Staszek20VT napisał(a):Panowie, może dość OT...?!
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość