Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
TY Chcesz spawać stabilizator./... no gratuluję pomysłowości. poszukaj w stanach gratów do leona , dużo się tam swego czasu tuningowało leonów to może coś wynajdziesz.mareczek111222 napisał(a):można go skrócić i pospawać tylko czy mocowania będą pasować.....
AdamekMMz napisał(a):TY Chcesz spawać stabilizator.
AdamekMMz napisał(a):poszukaj w stanach gratów do leona , dużo się tam swego czasu tuningowało leonów to może coś wynajdziesz
mareczek111222 napisał(a):Ale ja już mam wszystko poskręcane i poskładana...wjechałem autem na kanał i patrzyłem od dołu i stabilizator praktycznie dotyka wahacza więc podczas jazy będzie dobijał juz są minimalne ślady dlatego chcę zastosować dłuższy drążek stabilizatora żeby stabilizator poszedł do góry i problem sie rozwiązał:)tylko mam problem z jakiego samochodu dobrać drążek stabilizatora myślę nad A3 nowe jest długi można go skrócić i pospawać tylko czy mocowania będą pasować.....
[ Dodano: 8 Maj 2011, 15:04 ]
Ktoś może pomóc????
hugo00 napisał(a):Chaszczu tak dokladnie wrzuca sie od s3 i do siebie wlasnie takie bede dawal.
Mimo ze zarzekałem sie, pamietasz, ze bedzie eibach, kupilem gwint SPAXa i w przyszlym tyg leon zejdzie niżej
Kołek napisał(a):KW V2 bardzo fajny gwint wysoka jakość wykonania i regulacja twardości.
bartek_wm napisał(a):Mario22, a cena już nie taka fajnajak już to kupiłbym tylko z regulacją wysokości.
damianos89 napisał(a):Mam taki problem, posiadam zawieszenie gwintowane nie wiem jakiej firmy, możliwe, że jakieś chińskie, było już jak kupiłem auto, jeździłem prawie dwa lata i było w porządku, nawet nie regulowałem nic, a teraz zauważyłem, że zaczęło jakoś bujać autem, jak są nierówności nawet nie takie duże to przód zaczyna się bujać góra dół, auto nie jest stabilne, wygląda na to, że coś jest chyba z przednimi amortyzatorami. Co można na to poradzić ?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość