Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sagat napisał(a):Skoro mówicie o przegubie to jutro pojade na kanał i zobacze czy są całe.
pilpi napisał(a):A dorażne sprawdzenie to skręć koła do oporu i zerwij przyczepniość kołami (przypal gumę) jak zacznie chrobotać mocno to na 100% przegub.
orzech napisał(a):Jadać ok. 80 km/h zacznij jechać ostrym zygzakiem, w ten sposób na przemian będzisz odciązał jedno koło a dociążał drugie jeżeli któreś głośniej buczy to łożysko padaka (ważne: musisz skręcać dość gwałtownie).
oczkolek napisał(a):No pierwszy ogień podejrzewałbym przegub, ale przebieg jakiś mały.
Przy 31tys kmcoolibeer napisał(a):stawiam na lozyska.
E no bez jajsaszi napisał(a):Tonny S, ja juz mialem wymieniane lozysko przy ok 40 000
Tonny S napisał(a):coolibeer napisał/a:
stawiam na lozyska.
Przy 31tys km
saszi napisał(a):na gwarancji mi jeszcze wymieniali ale jakos specjalenie nie byli zdziwieni... a walilo juz okrutnie dla odmiany chyba z lewej strony
waldus21g napisał(a):bono, a co to jest łożysko amorka, w którym miejscu znajduje sie to łożysko??
Da się. Jednak nie ma tak dobrze poszukaj sobie na forum, bo jest to opisanewaldus21g napisał(a):A z tą maglownicą to nie wiem trzeba bedzie chyba to jakos sprawdzić, czy wogóle da się
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości