Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wikara napisał(a):Moje radyjko to alpine 9812rb wyjście 4x60
Artmic77 napisał(a):Nie mysle o dalszej rozbudowie same głosniki mi wystarcza, nie bede zakladal tuby i suba.
Zrobie tylko wyciszenie i mysle ze to mi wystarczy.
Artmic77 napisał(a):Zrobie tylko wyciszenie
Artmic77 napisał(a):Zakupiłem Helixy czekam na paczke
marcink79 napisał(a):Ale fakt faktem, że Helix pod tym radiem może fajnie zagrać...
niq napisał(a):marcink79 napisał(a):Ale fakt faktem, że Helix pod tym radiem może fajnie zagrać...
Na pewno nie będzie miało dobrej dynamiki. Dla mnie to kupa, bez sensu kupować głośniki lepsze jak nie ma czym napędzić. Takie moje zdanieZaczynałem kiedyś z CA podobnie, teraz mam na pokładzie R6A i HSK165 w dobrym wyciszeniu pod nadzorem alpine na dobrych przewodach. DLSy mają takiego kicka, że byłem pod duużym wrażeniem i mogę je polecić.
Artmic77 napisał(a):Jeszcze jedno pytanie kable pod głośniki mam ciągnąć nowe czy narazie zostawic te co są???
I czy jest gdzieś opis instrukcja jak dobrze wyciszyć drzwi bo nie mam pojecia jak sie za to zabrać bede wdzięczny za pomoc.
No i podstawowe pytanie czy sa gdzies zwrotnice przy starych głosnikach bo bede zakładał te co sa przy Helixach
niq napisał(a):Pociągnij nowe, będziesz miał problem z głowy w przyszłości
Artmic77 napisał(a):Muzyka w sumie wszystko oprócz disco polo i metalu
Zależy mi na jakości dobry bass nie dudnienie Radio Clarion 4x45 rms 4x20
Żadnej tuby nie bedzie suba tez nie same helixy z przodu i z tyłu
Czy jest jakis schemat jak to podłączyc w kupe tweetery, woofery, zwrotnice i dalej wzmaciacz.
A wzmacniacz chyba ten wystarczy http://aukcjewp.wp.pl/wzmacniacz-magnat ... 71675.html tak jak pisałem same głośniki odseparowane helix x2.
Artmic77 napisał(a):Dystanse sa z MDFbrak tylko wzmacniacza i mam dylemat jaki 4 kanałowy kupić
Andre napisał(a):Witam, nie zakladam nowego tematu a potrzebuje rady.... mam navi mfd2 ile to ma mocy? chce zalozyc na przod jakis zestaw 16 odseparowany w cenie max 250-300zl + wygluszenie , w przyszlosci wzmacniacz jakis maly do tych glosniczkow.Czy jest sens do tej navi cos takiego robic ?bo dzwiek seryjnych glosnikow jest marny... ale z kolei radio to tez kibel ale nei chcialbym wywalac navi....Ktos cos poradzi?Jakie glosniki?Helixy?Herze?
Andre napisał(a):powiedziano mi ze mam wziac helixa esk i wtedy bede zadowolony
Andre napisał(a):najlepiej gralo audio system
Andre napisał(a):W sobote montuje , zobaczymy co z tego wyjdzie.
MrSiara napisał(a):Jesli moge cos doradzic to jest promocja na Morel Tempo 6 kosztuja teraz od 419 do 449 zl one normalnie kosztuja 800 zl i
adziami napisał(a):MrSiara napisał(a):Jesli moge cos doradzic to jest promocja na Morel Tempo 6 kosztuja teraz od 419 do 449 zl one normalnie kosztuja 800 zl i
kolega podaj namiary gdzie w tej cenie mogę je dostać, bo od pana z allegro który kupił po "likwidacji sklepu" nie byłbym pewien ponieważ nie przesyłał podbitych kart gwarancyjnych.
adziami napisał(a):MrSiara napisał(a):Jesli moge cos doradzic to jest promocja na Morel Tempo 6 kosztuja teraz od 419 do 449 zl one normalnie kosztuja 800 zl i
kolega podaj namiary gdzie w tej cenie mogę je dostać, bo od pana z allegro który kupił po "likwidacji sklepu" nie byłbym pewien ponieważ nie przesyłał podbitych kart gwarancyjnych.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości