Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
florek napisał(a):Żebyś miał tyle zawieszeń co ja
florek napisał(a):pewnie nawet nie których firm to na oczy nie widziałeś
florek napisał(a):a pewnie nie słyszałeś.
no ja wiem, że w liceum się ciągnie druty... ale niestety chodziłem do technikum... może chcesz opowiedzieć swoje traumatyczne przeżycie ? serio jestem bardzo tolerancyjny.florek napisał(a):Jeśli chodzi o wykonanie i jakość drutów to zapraszam do liceum bo widzę braki u ciebie.
florek napisał(a):-25 czy -30 to żadna różnica bo zależy z jakiego drutu
florek napisał(a):Nie muszę wiedzieć która Cupra miała -30 a -15 ale wiedziałem że takie powstały a ty się czepiasz słowa "na ogół".
florek napisał(a):to miałbyś pojęcia trochę
florek napisał(a):Żebyś miał tyle zawieszeń co ja, to miałbyś pojęcia trochę
florek napisał(a):gdzie napisałem że inne zawieszenia są nie dobre, złe, kiepskie no chyba że chińskie MTS/FK i inne tanie syfy
florek napisał(a):Żebyś miał tyle zawieszeń co ja, to miałbyś pojęcia trochę ale szkoda słów
Tasaq napisał(a):Nie łatwiej byłoby zrobić po prostu listę z tymi wysokościami.....?
Tasaq napisał(a):Nie łatwiej byłoby zrobić po prostu listę z tymi wysokościami,
marcus415 napisał(a):wysokosc samochodu
Tasaq napisał(a):Chodziło mi o te wysokości sprężyn
adii100 napisał(a):Moze mi ktoś podpowie czy sprężyna o znaczeniu 3 biale i 3 zielone kropki w leonie 180km to jest sprężyna krótsza,twardsza niż w innych leonach dodam,że to zawieszenie jest dość twarde;p?Ponieważ nie wiem, czy szukać jakiś amorków sportowych, czy przykładowo b4 czy kyb exel G będą dobre?
Klikoś napisał(a):Nie za małe to ET?
Max_leo napisał(a):Wie ktoś czy wersje Sport były obniżone?
transit_master napisał(a):Max_leo napisał(a):Wie ktoś czy wersje Sport były obniżone?
Tak, były, ale nie dam sobie obciąć fajansa, czy -10, czy -15.
p.s. florek, help me!!
the_rahzel napisał(a):FR/TS ma -15mm od serii,Cupra R ma chyba -25mm,a Eibach ma dopiero -35mm
the_rahzel napisał(a):FR/TS ma -15mm od serii,Cupra R ma chyba -25mm,a Eibach ma dopiero -35mm
RaDeK86 napisał(a):Po dwóch latach jeżdżenia na H&R -35mm stwierdziłem że pierdziele to... właśnie licytuję springi ori od top sporta -15 mm :].
Mam garaż troszkę od domu i ostatnio porobiły się koleiny i już miałem problem żeby dostać się do własnego garażu, nie wspomnę o tym że jeżdżę bez osłony silnika bo już dwa razy urwałem najpierw ori później zamiennik. Jedyne plus springów -35mm --> wygląda good na aucie i dobrze trzyma w zakrętach, ale cóż chyba się starzeję.
Brak komfortu oraz to że za każdym razem zaciskam poślady samoistnie przed większą koleina przechyliło szalę na zmianę springów...
Także tego... niedługo będę miał na sprzedaż czerowne H&R -35mm
PS: Może Wy macie lepsze drogi na południu,ale na warmi i mazurach życzę powodzenia :]
PS2: Mój Leon to zwykły ASV
RaDeK86 napisał(a):Po dwóch latach jeżdżenia na H&R -35mm
agin napisał(a):przykład adamekmmz/grabarz18
zawsze byli zadowoleni
ksl napisał(a):Florek to nizle na glebie Ci musi lezec jak minus 35 centymetrów
RafcioGTC napisał(a):Nie rozumiem jak można mieć -35 i tak masakryczne problemy , ja mam na zimę obniżenie -55 na gwincie i według mnie wszystko jest git.
A szorowanie osłoną o koleiny normalka a krawężniki ? Krawężniki nie są po to aby po nich jeździć ;D Zresztą zawsze są deski
florek napisał(a):jak masz -15 to już tylko -35,
Grzesiek napisał(a):Mam wersję sport (1m) (-15mm) 4 kropki zielone 1 niebieska, zależy mi na tym, aby uzyskać taką wysokość jak ma sport. Chcę sprężyny odpowiadające tym z wersji sport
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości