Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
adziami napisał(a):parę minut temu dostałem rozmawiałem z mechanikiem i się pytał jaki tam mam napinacz ? bo - zestaw tego na r kosztuje 930 złotych jeżeli jest to normalny napinacz a 1400 jeżeli jest to napinacz hydrauliczny, na forum nie zlazłem jaki to napinacz
-- 23 lutego 2012, 10:41 --
ok, jednak znalazłem,, wyszło że hydrauliczny, ej no porażka żeby 1400 płacić za sam rozrząd bez robocizny,,
adziami napisał(a):tu gdzie mieszkam nazywają to woj. opolskim ,,,w serwisie ATE za te klocki i tarcze które mam zażyczyli sobie 1100 złotych, robociznę 120. także odradzam wszystkim tu mieszkać
Korzen napisał(a):kolego adziami, w innym temacie kolega romekkk polecił taki zestaw: http://allegro.pl/rozrzad-pompa-1-9-tdi ... 77622.htmldo Leona każą dopłacić 40zł za wzmacniany pasek. kolego ksl, za 450zł kupiłeś? gdzie i jaki producent... 1400zł w ASO kosztują same części? czy razem z robociną?
florek napisał(a):Warszawa - STOLICA EUROPY1400zł z robotą
zlosnik13 napisał(a):jak pan buk
PaVLo napisał(a):W zeszłym roku w ASO Gliwice płaciłem 1042 zł za rozrząd, pompę wody i wymianę, więc gdzie wy mieszkacie, że was kroją 1400 za sam rozrząd
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości