Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
DzieX napisał(a):z immo 2 na immo 3 (pełny fis) można obsłużyć kontrolkę załączonego tempomatu?
DzieX napisał(a):W liczniku z passka jest fotorezystor a w tarczy jasna kropka przepuszczająca światło. Czy wie ktoś co to konkretnie robi?
marcus415 napisał(a):wiem tyle ze u mnie z immo3 na immo3 kontrolka tempomatu dziala
DzieX napisał(a):marcus415 napisał(a):wiem tyle ze u mnie z immo3 na immo3 kontrolka tempomatu dziala
Immo3 na immo3 czy immo2 na immo3?
bodajże kwiecień 2001DzieX napisał(a):A jaki masz rocznik auta? Najlepiej z miesiącem o ile znasz.
Martinus1985 napisał(a):To zmień na Aure 1 (kaseta) i RDS będziesz miał w liczniku.
robak26 napisał(a):Martinus1985 napisał(a):To zmień na Aure 1 (kaseta) i RDS będziesz miał w liczniku.
Martinus1985, dlaczego kaseta.
Można założyć AuraCD.
Ja zamieniłem i RDS wyświetla.
cinek2004 napisał(a):DzieX, zegary z benzyny dzialaja w TDi i na odwrot.
bledow napisał(a):szukałem w swoim samochodzie poboru prądu rzędu O,41A i doszedłem iż taki pobór powoduje licznik z passata.
w zaleznosci od roku produkcji - spalanie, przesylanie danych z/do radia "Enable" lub niepodpietyDzieX napisał(a):pin 32 w kostce zielonej. Cholera wie od czego on jest
CANDzieX napisał(a):Ciekawe tylko dlaczego wszystkie funkcje z tym związane działają poprawnie???
jak najnowszy by nie było problemu z wyświetlaczem. Najnowszy jest z końcówką "9" ale najczęściej są z "6 i 7".Martinus1985 napisał(a):Jaki kupić licznik z Passata Fis ? Aby to u mnie hulało
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości