Może ktoś ma pomysł na takie rzepy. Gdzie to wogóle szukać??
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
fenek napisał(a):Zasilanie mam ze schowka na płyty (tego pomiędzy siedzeniami) bo poprzedni właściciel dołożył tam dodatkowe wyjście zapalniczki.
Tygrysek napisał(a):a co z gruchą?
fenek napisał(a):Posiadam wersje Stylance z 2007r. Posiadam małe gabarytowo radyjko http://www.ceneo.pl/2705216#tab=spec. Dziś udało mi się znaleźć fajne miejsce na nie bez żadnej ingerencji w tapicerkę etc. A mianowicie pod siedzeniem pasażera. Jest tam na tyle miejsca że spokojnie wchodzi. Gruchę trzymam obok lewarka w uzagłebieniu na kubek. Zasilanie mam ze schowka na płyty (tego pomiędzy siedzeniami) bo poprzedni właściciel dołożył tam dodatkowe wyjście zapalniczki. Antenę umieściłem z tyłu dachu po stronie pasażera i bez żadnych komplikacji udało mi się ją puścić pod tylną kanapą, potem pod plastikiem pod progiem i następnie pod siedzenie pasażera. Wszystko szybko, bez ingerencji w samochód (tapicerkę). Jedyne co mi pozostało to kupić jakiś kawałek rzepa przykleić go do radia i przyczepić do podłogi pod siedzeniem. Gdyby ktoś potrzebował jakieś foty to proszę o info. Mam nadzieję że to w jasny sposób przedstawiłem.
Może ktoś ma pomysł na takie rzepy. Gdzie to wogóle szukać??
bodzio232 napisał(a):może nie przeszkadza ale dla mnie to jest nieestetycznie i pozbywasz się kieszeni. popiołkę da się otworzyć żeby podpiąć jakąś ładowarkę?
ufo22222 napisał(a):Rozpocząłem przymiarkę do CB radia w leonie 1M, Radio to Uniden 520xl miejsce montażu półka obok kierownicy z lewej strony wszystko ładnie pięknie, jak je tam przykręcić bo radio z uchwytem montażowym wchodzi dosyć ciasno (oryginalne nakrętki do uchwytu) a gdzie tam manewrować rękami jeszcze, ma ktoś sprawdzony patent jak to tam przykręcić?
pietrek86 napisał(a):Kilka obiecanych fotek jeżeli coś nie będzie zbyt jasne to pomogę bo nie wiem zbytnio co tam pisać
ufo22222 napisał(a):1M były pod skrzynką bezpieczników śruby i ja tam wpiąłem radio po zapłonie sprawdź u siebie może też masz takie śruby
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość