Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
darksmile napisał(a):jeździ tak pieknie jak wygląda ten wykres?
.... cos o tym wiembarth napisał(a):V-tech ma tendencje do tworzenia wykresow w photoshopieOby w tym przypadku bylo inaczej
michał kozak napisał(a):Kolego mm,max -"przejechałem na nim już prawie 50 000 km , Nie miałem doczynienia z innymi tego typu firmami , natoniast V-Tech potraktował sprawę bardzo poważnie i profesjonalnie (mojm skromnym zdaniem) i mogę go naprawdę polecić"
Wiadomo, ze kazda z firm szykuje sobie jeden "super sprawdzony" program na bezpiecznych parametrach do danego modelu silnika i potem co najwyzej minimalnie jest obrabiany podczas hamowania ale zawsze to lepsze niz allegroArtur20vt napisał(a):Jesli sadzicie ze robiac w innych firmach bedziecie mieli super indywidualne programy to jestescie w Wielikm bledzie....
silver_leon napisał(a):michał kozak napisał(a):Kolego mm,max -"przejechałem na nim już prawie 50 000 km , Nie miałem doczynienia z innymi tego typu firmami , natoniast V-Tech potraktował sprawę bardzo poważnie i profesjonalnie (mojm skromnym zdaniem) i mogę go naprawdę polecić"
kolego "michale kozaku" - mozesz nam przyblizyc na czym ten profesjonalizm i powaga polegala?
mm.max napisał(a):Nie zrozum wypowiedzi poprzedników źle co do programu który posiadasz
michał kozak napisał(a):Jesli sadzicie ze robiac w innych firmach bedziecie mieli super indywidualne programy to jestescie w Wielikm bledzie....
michał kozak napisał(a):Kolego mm,max -"przejechałem na nim już prawie 50 000 km ,
Monika napisał(a):jaka ta ludność nerwowa w dzisiejszych czasach
silver_leon napisał(a):kolego "michale kozaku" - mozesz nam przyblizyc na czym ten profesjonalizm i powaga polegala ?
mm.max napisał(a):silver_leon napisał/a:
kolego "michale kozaku" - mozesz nam przyblizyc na czym ten profesjonalizm i powaga polegala ?
Jacku ale przyznasz sam ze pierwszy kontakt z firmą V też był przesycony profesjonalizmem i powagą podejścia do sprawy mówiłeś ze chcesz program taki i tak i taki też dostałeś ..... ale wykres i gdyby nie to że robiłeś inne mody na których firma dała ciała oraz to że nie otrzymałeś osiągów godnych cyferek które tam były to pewnie po samym programie byś miał równie pozytywne podejście do sprawy i do firmy.
Michał jest zadowolony i uszanujmy to a to co jest napisane wyżej potraktujmy jako przestrogę dla innych chciących coś wiecej od samochodu niż tylko program
- wychodzi na to,ze to Ty Michale (Michal Kozak) jestes nerwowy - ja chcialem tylko poznac konkrety - tylko konkrety !Monika napisał(a):(jaka ta ludność nerwowa w dzisiejszych czasach)...
michał kozak napisał(a):jak również nie mam ochoty byś najeżdzał na mnie i uświadamiał mnie żę mój program jest zły , ponieważ nie miałyeś z nim doczynienia i nie masz o nim zielonego pojęcia
michał kozak napisał(a):Szanuje Wasze zdanie i wszystkie Wasze wypowiedzi , moim celem było pokazanie , pochwalenie tym co mam i z czego jestem bardzo zadowolony , a nie wywołanie burzy co do mojego wykresu . W żadnym wypadku nie było moim celem obrażenie kogoś , ani udowadnianie że jestem jakimś "MISTRZEM ŚWIATA I OKOLIC" . Ja tylko jestem zadowolony z tego co mam , przy pierwszej okazji mogę udostępnić auto do sprawdzenia mojego zadowolenia przez innych.
Pozdrawiam Wszystkich
Z poważaniem KOZAK MICHAŁ
mm.max napisał(a):Mysle ze przy piwku pogadamy o tym i tam tym i wiecej to wyjaśni niż tysiąc postów na forum
michał kozak napisał(a):Szanuje Wasze zdanie i wszystkie Wasze wypowiedzi , moim celem było pokazanie , pochwalenie tym co mam i z czego jestem bardzo zadowolony , a nie wywołanie burzy co do mojego wykresu . W żadnym wypadku nie było moim celem obrażenie kogoś , ani udowadnianie że jestem jakimś "MISTRZEM ŚWIATA I OKOLIC" . Ja tylko jestem zadowolony z tego co mam , przy pierwszej okazji mogę udostępnić auto do sprawdzenia mojego zadowolenia przez innych.
Pozdrawiam Wszystkich
Z poważaniem KOZAK MICHAŁ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości