Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Leon TDi by V-Tech

Wykresy z hamowni naszych Leonów

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Leon TDi by V-Tech

Postprzez Barth » 9 października 2005, 17:08

Ponizej zamieszczam na prośbę Michała wykres jego leona , Leon 1.9 TDI ASV

Obrazek
Powered by CPN
Barth LCT & AA Club Member
Barth
Sympatyk LeonClub

Auto: OOOO

Reklama

Re: Leon TDi by V-Tech

Postprzez Kozak » 9 października 2005, 18:41

Chyba pomyliłeś imię , wystawiłeś to na moją prośbę czyli michała
:-D

Szukasz ubezpieczenia ?? Oferta każdego TU

- Ubezpieczenia Komunikacyjne Majątkowe Firmowe
- Ubezpieczenia Ochrony Prawnej - D.A.S.
- Ubezpieczenia Na Życie NNW

Zapraszam na PW
Kozak
Sympatyk LeonClub

Auto: Sportline 4x4
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez Barth » 9 października 2005, 18:54

michał kozak, soooooooory najmocniej , wczoraj byla impreza i jesce mi w glowie suuuuuuuuuuuumi
Powered by CPN
Barth
Sympatyk LeonClub

Postprzez Kozak » 9 października 2005, 19:10

BARTH. niema problemu . Wiadomo że jak jest impreza to muszą być i skutki :-D [/b]

Zapraszam na PW
Kozak
Sympatyk LeonClub

Postprzez dave » 9 października 2005, 19:59

hmm.. jestem ciekaw kto pisal ten program bo wyglada calkiem przyzwoicie. :wink:
13,69 et
dave
Sympatyk LeonClub

Auto: V6T+++

Postprzez darksmile » 9 października 2005, 21:36

jeździ tak pieknie jak wygląda ten wykres?
darksmile
Stella +
Stella +

Auto: a3

Postprzez dave » 9 października 2005, 21:37

darksmile napisał(a):jeździ tak pieknie jak wygląda ten wykres?

a moze ktos jeszcze ma taki wykres :?: :mrgreen:
13,69 et
dave
Sympatyk LeonClub

Auto: V6T+++

Postprzez txh » 9 października 2005, 21:45

michał kozak, zaciekawil mnie ten wykresik, bedziesz w radomiu :?:
staniemy sobie na kresce :?:
pozdro
N A W R O C O N Y

LeON ALH 90KM + Diagtronik
txh LCT & AA Club Member :D
txh
Sympatyk LeonClub

Auto: LeON

Postprzez Barth » 9 października 2005, 23:34

V-tech ma tendencje do tworzenia wykresow w photoshopie :) Oby w tym przypadku bylo inaczej
Powered by CPN
Barth
Sympatyk LeonClub

Postprzez gajdar » 10 października 2005, 07:55

barth, ja tam nie wiem moze i maja fachowcow od Photoshop-a :mrgreen: ,ale....przy bezposrednim starciu z michalem kozakiem naprawde widzialem ze swietnie mu to chodzi
Moj kolega robil tam BMW 320d no i roznica jest przed/po ogromna.Malowany wykres tyle by nie dal :mrgreen:
gajdar
Sympatyk LeonClub

Auto: Altea & 929RR

Postprzez Silver » 10 października 2005, 08:02

barth napisał(a):V-tech ma tendencje do tworzenia wykresow w photoshopie :) Oby w tym przypadku bylo inaczej
.... cos o tym wiem :|

Ciekawe przy jakim przelozeniu moj wykres byl "robiony" ...... zobacze w domku :mrgreen:

a moze gdzies w dziale wykresy jest (chyba mm.max go kiedys wklejal)
Only Diesel Gazole
Silver
TopSport
TopSport

Auto: Leon

Postprzez Barth » 10 października 2005, 08:19

gajdar, pozyjemy zobaczymy , czesc z nas miala juz doswiadczenie z V-techem , ja nawet boxa mialem ich ale szybko sie pozbylem go :)

Zobaczymy jak z trwaloscia motorka , wiesz moc i nm mozne uzyskac ale wazne tez by graty to wytrzymaly !!!
Powered by CPN
Barth
Sympatyk LeonClub

Postprzez mm.max » 10 października 2005, 08:55

Szanowny Kolego/Klubowiczu Michale !

Nie zrozum wypowiedzi poprzedników źle co do programu który posiadasz w swoim samochodzie ale wiesz w życiu jest tak że są różne ścieżki do osiągnięcia tego samego celu. Twoja ścieżka poprzez firmę Vtech jest wyboista i kręta ale mam nadzieję że bez niespodzianek.

W czym jest problem - Vtech jest firmą bardzo medialną ale ich podejście do klienta oraz wiedza nie jest w żaden sposób wiąże się z prestiżem jaki oferowany jest na ich skórzanych kanapach.

Największy problem z ich programami to że są powtarzalne i pochodza z dyskietki a wiec nie ma podejścia indywidualnego do klienta - niestety takie wykresy jak ty posiadasz to ja mam w szafie w kopiach ok. 7 czy 8 (mój z poprzedniego samochodu oraz silver_leona) i niestety wszystkie wyglądają podobnie :(

Stało sie na bieżanowskiej niestety standardem iż samochody posiadające piękne wykresy jeżdża fatalnie - nie mówie o twoim bo moze masz akurat szczęście - oby, ale dla przestrogi dla innych np. moc wykresowa 144-146KM zależy od wykresu :evil: i czas do setki ok 9,9-10,1s to coś chyba nie tak..... Ja miałem na wykresie 149KM ale była to moc przeliczona na wykresie razy słynny vtechowy współczynnik k - z dobrze poinformowanych źródeł była to realna moc na poziomie 138KM - wiec za 10KM zapłaciłem za frajer.
Ponadto warto aby twój program a właściwie parametry pracy samochodu sprawdził ktoś nie zależny znający sie na rzeczy i modyfikacjach gdyż może sie okazać że jeździsz na samym powietrzu tj. ciśnieniu doładowania bliskim 1,7 bara bo takie kwiatki też się zdarzały - no wiadomo co twoja turbina na to moze powiedzieć za jakiś czas.

Ale dość tego pesymizmu - ważne ze odważyłeś sie na moda i oby wszystko było ok i życze ci bezawaryjnego użytkowania !
Pozdrawiam
Michał (mm.max)
Był Leon 1M dostarczał adrenaliny
Był Leon 1P był poprawny
Był Leon 5F najlepszy z posiadanych
Był Leon 5F FL 150TSi był średniakiem :/
Jest A4 B9.5 TDi ....

Kill młodzieńczego życia = Ojciec Dyrektor vel Moher
mm.max
Moderator LC Team
Moderator LC Team

Region: pomorskie
Auto: 5f ST
Silnik: DADA 1.5

Postprzez AdamTower » 10 października 2005, 09:21

Jak długo jeżdzisz na tym programie? bo data na wykresie jest 2004 r. Czy to tylko niedopatrzenie ?
AdamTower
Sympatyk LeonClub

Auto: AUDI A5 2.0TFSI+
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Postprzez MiKruS » 10 października 2005, 10:36

Panowie - program do seryjnego TDI moze napisac, za przeproszeniem kazdy debil, ktory troche posiedzial nad tematem.
Podniecanie sie, ze ktos ma program CS, a ktos inny MT, albo Uni lub vtech jest bez sensu.

W tym temacie nie ma zadnych czarow z mleka - robi sie program pod seryjne graty, zeby sie wszytko trzymalo kupy i nie dymilo jak z lokomotywy i do wiedzenia.

Uwazam, ze praktycznie kazda firma z czolowki robi bezpieczne programy i nie ma w tym zadnej filozofii.
Osobiscie jestem zwolennikiem wybierania firmy, ktora jest najblizej domu. ;)
I polecam ta metode.

Jesli chodzi o Vtech, to niestety sa to ludzie, ktorzy maja tendencje do obrabiania dolu, inaczej rzecz ujmujac - zdarza im sie wykonywac ruchy ponizej pasa.
Osobiscie uwazalbym na ta firme, bo sam mialem z nia do czynienia, ale tez nie dramatyzowalbym przesadnie - program do seryjnego TDI sa w stanie zrobic i to calkiem dobry.

Zreszta jak praktycznie kazdy tuner w tym kraju.

Ale sie rozpisalem...
MiKruS
Stella
Stella

Auto: Octavia

Postprzez Kozak » 10 października 2005, 11:29

Witam Was wszystkich :-P
Postaram się odpowiedzieć na wszystie Wasze pytania .
Udając się s grudniu 2004 roku do V-Techu byłem laikiem w tym temacie , coś tam gdzieś usłyszałem coś , coś tam gdzieś przeczytałem ogólnie wiedziałem że chip to jest gówno które prędzej czy pużniej (raczej prędzej) , rozsypie mi silnik , zrobienie softu podobnie tyle tylko że trochę pużnjej . Więc jadąc do krakowa , będąc na mjejscu najpierw porozmawiałem z gościem i powiedziałem mu że ja przejeżdzam tym samochodem rocznie 50-60 tys km , i nie zależy mi na maksymalnej mocy tylko w miarę sprawnym poruszaniu się po drodze i jak najdłuższym działaniu silnika i całej reszty . Program który mi zrobiono działa bez najmniejszych problemów o których często piszecie na forum , które występują w Waszych samochodach po softach zrobionych w mniej "medialnych" firmach , a przejechałem na nim już prawie 50 000 km . Jak jeżdzi moje auto przekonał się na razie niestety tylko kolega GAJDAR . Natomisat bardzo chętnie pochwalę się nim innym . Niestety w Radomiu nie będę ponieważ nie mam możliwości czasowych .
Jeżeli w tym poście nie odpowiedziałem na wszystkie Wasze pytania to niezwłocznie postaram się odpowiedzieć .
Nie miałem doczynienia z innymi tego typu firmami , natoniast V-Tech potraktował sprawę bardzo poważnie i profesjonalnie (mojm skromnym zdaniem) i mogę go naprawdę polecić .
Pozdrawiam Wszystkich . :aniol:

Zapraszam na PW
Kozak
Sympatyk LeonClub

Postprzez mm.max » 10 października 2005, 11:41

Najważniejsze Michale ze jestes zadowolony !! I oby tak dalej !!

A z tym polecaniem to byłbym ostrożny ja też byłem (i nie tylko ja) zauroczony tą firma niestety jako laik ..... a osoby z którymi rozmawiałeś znam też z autopsji i gadane nie powiem mają dobrze i na poziomie wiec profi podejście jest ale do bramy i do pierwszego moda. Później jak zaczynają sie problemy i wymagania klienta a wiedzy brakuje to i profi podejście sie zmienia. Ale w sumie tak jak napisał mikrus podstawowy soft moze udaje im sie zrobic dobrze i oby - wazne tylko zebys sprawdził jakie parametry ma silniczek czy nie pompuje ponad miarę i tyle.

Uważam że temat modów w samochodzie Michała sie wyczerpał gdyż użytkownik jest zadowolony nic sie nie wy^%&ło i to sie liczy.
Pozdrawiam
Michał (mm.max)
Był Leon 1P był poprawny
Jest A4 B9.5 TDi ....

mm.max
Moderator LC Team
Moderator LC Team

Postprzez Artur20vt » 10 października 2005, 12:39

Popieram to co napisal Mikrus....
Jesli sadzicie ze robiac w innych firmach bedziecie mieli super indywidualne programy to jestescie w Wielikm bledzie....
Artur20vt
Signo
Signo

Postprzez Kozak » 10 października 2005, 12:42

Kolego mm,max -"przejechałem na nim już prawie 50 000 km , Nie miałem doczynienia z innymi tego typu firmami , natoniast V-Tech potraktował sprawę bardzo poważnie i profesjonalnie (mojm skromnym zdaniem) i mogę go naprawdę polecić"

Zapraszam na PW
Kozak
Sympatyk LeonClub

Postprzez Silver » 10 października 2005, 12:49

michał kozak napisał(a):Kolego mm,max -"przejechałem na nim już prawie 50 000 km , Nie miałem doczynienia z innymi tego typu firmami , natoniast V-Tech potraktował sprawę bardzo poważnie i profesjonalnie (mojm skromnym zdaniem) i mogę go naprawdę polecić"

kolego "michale kozaku" - mozesz nam przyblizyc na czym ten profesjonalizm i powaga polegala ???
Silver
TopSport
TopSport

Postprzez Tonny S » 10 października 2005, 12:49

Artur20vt napisał(a):Jesli sadzicie ze robiac w innych firmach bedziecie mieli super indywidualne programy to jestescie w Wielikm bledzie....
Wiadomo, ze kazda z firm szykuje sobie jeden "super sprawdzony" program na bezpiecznych parametrach do danego modelu silnika i potem co najwyzej minimalnie jest obrabiany podczas hamowania ale zawsze to lepsze niz allegro ;-)
Nie ma litosci dla http://dziecineo.prv.pl/
Tonny S
Sympatyk LeonClub

Auto: Harley-Davidson

Postprzez Kozak » 10 października 2005, 13:17

silver_leon napisał(a):
michał kozak napisał(a):Kolego mm,max -"przejechałem na nim już prawie 50 000 km , Nie miałem doczynienia z innymi tego typu firmami , natoniast V-Tech potraktował sprawę bardzo poważnie i profesjonalnie (mojm skromnym zdaniem) i mogę go naprawdę polecić"

kolego "michale kozaku" - mozesz nam przyblizyc na czym ten profesjonalizm i powaga polegala ???

W żadnym wypadku nie zamieżam przekonywać Cię do tego że mój program jest najlepszy bo tego nie wiem , dla mnie jest bardzo dobry i tego się będę trzymał ,jak również nie mam ochoty byś najeżdzał na mnie i uświadamiał mnie żę mój program jest zły , ponieważ nie miałyeś z nim doczynienia i nie masz o nim zielonego pojęcia , natomiast jeżeli chcesz to ja również znadę ci wiele innych , innych firm na które ludzie też nażekają ( poczytaj forum) . W żadnym wypadku nie bronię również V-techu ponieważ pojechałem do nich tylko z tego powodu ponieważ wynegocjowałem z nimi najlepszą cenę ( dzwoniłem prawie wszędzie) i kolejna sprawa że z częstochowy mjałem do nich najbliżej . Ich profesjonalizm oceniam tym ( jeszcze raz napiszę "moim skromnym zdaniem") , że przeprowadzono ze mną rozmowę czego oczekuję od programu , jak również doradzili mi co najlepjej zrobić i nie sądzę że mieli na celu w jakiś sposób oszukanie mojej osoby .(

Zapraszam na PW
Kozak
Sympatyk LeonClub

Postprzez txh » 10 października 2005, 13:33

ejjj dajcie juz spokoj.......
mm.max napisał(a):Nie zrozum wypowiedzi poprzedników źle co do programu który posiadasz

ja chcialem powiedziec, ze nie mailem nic zlego na celu z tym stawaniem na kresce
tylko michał kozak, ma bardzo zblizone do moje parametry, a ty sie juz na forum zaczyna,
michał kozak, wazne ze TY jestes zadowolony
pozdro
N A W R O C O N Y

txh
Sympatyk LeonClub

Postprzez Monika » 10 października 2005, 13:37

Tak więc wszystko zostało wyjaśnione i proponuję temat zamknąć, zanim się krew poleje (jaka ta ludność nerwowa w dzisiejszych czasach)...
Grzeczne dziewczynki pójdą do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie...
Monika
Sympatyk LeonClub

Auto: :)

Postprzez mm.max » 10 października 2005, 13:47

michał kozak napisał(a):Jesli sadzicie ze robiac w innych firmach bedziecie mieli super indywidualne programy to jestescie w Wielikm bledzie....

Masz rację :!: w tym co mówisz tylko że programy w niektórych firmach są bezpośrednio z dyskietki i klient nie ma wiele do gadania, a jak ma jakieś pomysły na np. przebieg inny momentu obr. to okazuje sie ze wiedza sie kończy-wiem bo miałem ok. 7 lub 8 modów w firmie V w poprzednim samochodzie a mody polegały na tym ze samochód jak nie jeździł, tak nie jeździł a mnie sie zdawało ze mam strzałę bo wykres był pikny.
Nie moge powiedzieć natomiast o moim obecnym tunerze i tu programów też miałem kilka i lub nawet kilkanaście a każdy program był poszukiewaniem czegoś nowego i tak sie stawało nowy program zawsze coś innego wnosił NIE TYLKO na wykresie ale w mierzalnych odczuciach z jazdy (lepiej lub gorzej), a to chyba jest najważniejsze ze przy bardziej zaawansowanych modach robi sie coś wiecej niż tylko szablon i kopnięcie w nerki fotelem przy 2000 obr.

michał kozak napisał(a):Kolego mm,max -"przejechałem na nim już prawie 50 000 km ,

Nie licytujmy sie bo ja mogę twoją liczbę w samochodzie zrobionym przez V pomnożyć razy 2 i kawełk ale nie o to chodzi.
Cieszę sie naprawde szczerze że samochód ci tak dobrze wystroili i jesteś zadowolony.

Ale istotą rzeczy jest to że przy modach wybiegających poza standardowe strojenie stage I dla typowego silnika lub też gdy użytkownik zażyczy sobie coś innego niż szablon to ten "profesjonalizm" czasami daje w łeb wiec wolałbym w ograniczonym stopniu podchodzić do słowa GODNE POLECENIA.

Sorrry za tak negatywne podejście do tematu ale Michała samochód moze byc naprawde dobrze zestrojony ale niestety firma V przyzwyczaiła wiele osób do innego podejścia do tematu modów i do wielkiej ostrożności wiec moje rozważania nie są czysto teoretyczne bo z praktyki przekonałem sie co może byc nie tak niestety jako laik nie mogłem być jasnowidzem.
Pozdrawiam
Michał (mm.max)
Był Leon 1P był poprawny
Jest A4 B9.5 TDi ....

mm.max
Moderator LC Team
Moderator LC Team

Postprzez txh » 10 października 2005, 13:50

Monika napisał(a):jaka ta ludność nerwowa w dzisiejszych czasach

nie :?: strasznie :D
N A W R O C O N Y

txh
Sympatyk LeonClub

Postprzez mm.max » 10 października 2005, 13:58

silver_leon napisał(a):kolego "michale kozaku" - mozesz nam przyblizyc na czym ten profesjonalizm i powaga polegala ?

Jacku ale przyznasz sam ze pierwszy kontakt z firmą V też był przesycony profesjonalizmem i powagą podejścia do sprawy mówiłeś ze chcesz program taki i tak i taki też dostałeś ..... ale wykres i gdyby nie to że robiłeś inne mody na których firma dała ciała oraz to że nie otrzymałeś osiągów godnych cyferek które tam były to pewnie po samym programie byś miał równie pozytywne podejście do sprawy i do firmy.

Michał jest zadowolony i uszanujmy to a to co jest napisane wyżej potraktujmy jako przestrogę dla innych chciących coś wiecej od samochodu niż tylko program
Pozdrawiam
Michał (mm.max)
Był Leon 1P był poprawny
Jest A4 B9.5 TDi ....

mm.max
Moderator LC Team
Moderator LC Team

Postprzez Silver » 10 października 2005, 14:47

mm.max napisał(a):silver_leon napisał/a:
kolego "michale kozaku" - mozesz nam przyblizyc na czym ten profesjonalizm i powaga polegala ?

Jacku ale przyznasz sam ze pierwszy kontakt z firmą V też był przesycony profesjonalizmem i powagą podejścia do sprawy mówiłeś ze chcesz program taki i tak i taki też dostałeś ..... ale wykres i gdyby nie to że robiłeś inne mody na których firma dała ciała oraz to że nie otrzymałeś osiągów godnych cyferek które tam były to pewnie po samym programie byś miał równie pozytywne podejście do sprawy i do firmy.

Michał jest zadowolony i uszanujmy to a to co jest napisane wyżej potraktujmy jako przestrogę dla innych chciących coś wiecej od samochodu niż tylko program

Michale(mm.max) - szanuje wybor Michala(Michal Kozak) i ciesze sie z tego,ze samochod po Stage I spelnia jego oczekiwania.
Zgadzam sie z tym,ze jako zółtodziób , po zrobieniu programu w przedmiotowej firmie , wypiciu kawki w czasie oczekiwania na samochod siedzac w powaznych fotelach , oraz po kilku rozmowach z owczesnym mym "bogiem" w temacie TDI bylem wniebowziety.
Dlatego tez prosilem,aby Michal napisal na czym polegal ten profesjonalizm oraz powaga w podejsciu. Ciekawy bylem czy cos sie w tym czasie zmienilo w podesciu do klienta.

Monika napisał(a):(jaka ta ludność nerwowa w dzisiejszych czasach)...
- wychodzi na to,ze to Ty Michale (Michal Kozak) jestes nerwowy - ja chcialem tylko poznac konkrety - tylko konkrety !

O jakim najezdzaniu Ty piszesz ???
michał kozak napisał(a):jak również nie mam ochoty byś najeżdzał na mnie i uświadamiał mnie żę mój program jest zły , ponieważ nie miałyeś z nim doczynienia i nie masz o nim zielonego pojęcia

Chyba sie mylisz ,bo o ile z konkretnie Twoim programem nie mialem doczynienia to sama firma i jej podejscie jest mi bardzo dobrze znane (nie wspone juz o tym jak nieuczciwie pieniadze wyciaga od nieswiadomych niczego ludzi) i jednak sadze,ze troszke pojecia o nim mam ....

POWTARZAM - ciesze sie ,ze jestes zadowolony i szanuje Twoj wybor.

P.S. Mozesz mi przyblizyc gdzie i kiedy napisalem,ze Twoj program jest zły ??? (rowniez prosze o konkrety)
Only Diesel Gazole
Silver
TopSport
TopSport

Postprzez Kozak » 10 października 2005, 14:47

Szanuje Wasze zdanie i wszystkie Wasze wypowiedzi , moim celem było pokazanie , pochwalenie tym co mam i z czego jestem bardzo zadowolony , a nie wywołanie burzy co do mojego wykresu . W żadnym wypadku nie było moim celem obrażenie kogoś , ani udowadnianie że jestem jakimś "MISTRZEM ŚWIATA I OKOLIC" . Ja tylko jestem zadowolony z tego co mam , przy pierwszej okazji mogę udostępnić auto do sprawdzenia mojego zadowolenia przez innych.
Pozdrawiam Wszystkich
Z poważaniem KOZAK MICHAŁ

Zapraszam na PW
Kozak
Sympatyk LeonClub

Postprzez mm.max » 10 października 2005, 14:57

michał kozak napisał(a):Szanuje Wasze zdanie i wszystkie Wasze wypowiedzi , moim celem było pokazanie , pochwalenie tym co mam i z czego jestem bardzo zadowolony , a nie wywołanie burzy co do mojego wykresu . W żadnym wypadku nie było moim celem obrażenie kogoś , ani udowadnianie że jestem jakimś "MISTRZEM ŚWIATA I OKOLIC" . Ja tylko jestem zadowolony z tego co mam , przy pierwszej okazji mogę udostępnić auto do sprawdzenia mojego zadowolenia przez innych.
Pozdrawiam Wszystkich

No i my też cie szanujemy za takie podejście do sprawy !! :brawo:

Mysle ze przy piwku pogadamy o tym i tam tym i wiecej to wyjaśni niż tysiąc postów na forum
Pozdrawiam
Michał (mm.max)
Był Leon 1P był poprawny
Jest A4 B9.5 TDi ....

mm.max
Moderator LC Team
Moderator LC Team

Postprzez txh » 10 października 2005, 15:02

mm.max napisał(a):Mysle ze przy piwku pogadamy o tym i tam tym i wiecej to wyjaśni niż tysiąc postów na forum

oooooo w koncu glos rozsadku :-P :aniol: :piwo:
N A W R O C O N Y

txh
Sympatyk LeonClub

Postprzez AdamTower » 10 października 2005, 15:37

michał kozak napisał(a):Szanuje Wasze zdanie i wszystkie Wasze wypowiedzi , moim celem było pokazanie , pochwalenie tym co mam i z czego jestem bardzo zadowolony , a nie wywołanie burzy co do mojego wykresu . W żadnym wypadku nie było moim celem obrażenie kogoś , ani udowadnianie że jestem jakimś "MISTRZEM ŚWIATA I OKOLIC" . Ja tylko jestem zadowolony z tego co mam , przy pierwszej okazji mogę udostępnić auto do sprawdzenia mojego zadowolenia przez innych.
Pozdrawiam Wszystkich

:brawo: i wszystko na temat. :D

:piwo: :piwo:
AdamTower
Sympatyk LeonClub

Auto: AUDI A5 2.0TFSI+
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Postprzez prospect » 10 października 2005, 22:18

Dokladnie tak panowie piwko rozwiazuje wszystkie problemu.Nasze forum jest po to zeby wymienaic sie doswiadczeniami kolega michal ma dobre zdanie o firme Vtech a kto inny nie.

Ale pisanie ze program firm z gornej pułki jest podobno hmm tutaj moglibysmy polemizowac ale tak jak ktos juz proponowal zamknijmy ten temat.

Szacuken (używaj Dosi)
prospect

Powrót do Wykresy