Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
uciu_85 napisał(a):Tempomat ogarnięty. Tak jak pisałem wcześniej przyciski w manetce w ogóle nie reagowały w grupie 006 w vagu. Sprawdziłem jeszcze raz wszystkie połączenia i okazało się, że kabelek który szedł do bezpiecznika nr 5 się zerwał i nie było zasilania. Także czarny kabelek w skrzynce w podszybiu również nie łączył. Teraz wszystko gra, kontrolka na zegarach świeci po przesunięciu na manetce w pozycję ON, vag wykrywa wszystkie przyciski. Zrobiłem testy na drodze i jest wszystko jak należy. Pozdro
krzycho59 napisał(a):sony2205- pasować będzie,
bzyniu28 napisał(a):Kolega uciu_85 ma licznik FullFiS z Paska to mu świeci.
bzyniu28 napisał(a):A ten element wypięty (akurat na tym zdjęciu) z tej kostki, to jakaś zaślepka, zworka czy co?
Wydaje mi się że kostkę po prostu zostawisz w skrzynce bezpieczników. Ja wiązkę robiłem sobie sam więc wygląda to u mnie trochę inaczej i po mojemu ta wtyczka jest zbędna.
Mam jedną prośbę do Ciebie, możesz mi zrobić zdjęcie gniazdka na wiązkę tempomatu w tej manetce? Jestem ciekawy czy jest takie samo jak w moim zamienniku, bo u kuzyna próbowałem montować taki sam zamiennik jak u mnie i ni cholery nie działa, a jest u niego jedna dodatkowa wtyczka pod kierownicą której u mnie nie ma, i się zastanawiam czy to nie jest od tempomatu.
cinek2004 napisał(a):Wypinasz pin z bezpiecznika nr 5, wpinasz go w tą kostkę, a przewód z wiązki wpinasz pod puste miejsce pod bezpiecznikiem.
Nie. Jest na splina M12.Sony2205 napisał(a):Dla potwierdzenia- śruba trzymająca kierownicę jest na torxa 55??
Axee napisał(a):Nie. Jest na splina M12.Sony2205 napisał(a):Dla potwierdzenia- śruba trzymająca kierownicę jest na torxa 55??
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość