Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sebastianss1 napisał(a):razem 2000 tyś i to mega dużo mi sie wydaje za opony zimowe
sebastianss1 napisał(a):no bo te opony podałeś z grubej pułki np pirelli zero 225.40.18 zimowka kosztuje ponad 1000 zl sztuka po przecenie 790 zl nie wiem kto takie kupuje nowe . Ja ostatnio kupilem 2 zimowki nexen dalem po 500zl szt i 2 używki pirelli zero 2 szt 1000 razem 2000 tyś i to mega dużo mi sie wydaje za opony zimowe .W testach moich co sprawdzilem te pirelli zero byly gorsze niz te nexeny bo sie slizgały .Także gruba pułka i drogie opony nie onzaczaja że są super.
sebastianss1 napisał(a):mam nexen kupilem nowki po 500 zl fakt to nie jest jakas gruba pułka ale mam też Pirelli SottoZero II na tyle udało sie kupić w super cenie używki po 500zl szt 7 mm bieżnik prawie jak nowki . I testowałem je i na pirelli mnie rzucało a na nexenie nie
cadyczek napisał(a):No balony ale zimowka nie musi być nisko profilowa poza tym u mnie jak spadnie śnieg to pługa nie uświadczysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości