Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):nixu, bez wymiany zderzaka na ten przystosowany do spryskow sie nie obejdzie by zamontowac ori sprysk - gra nie warta swieczki bo nie zamontujesz ori (brak mozliwosci, nie ma mocowan na urzadzenie itp)
Grisza'Men napisał(a):Dla chcącego nic trudnego
widziałem spryski w dwóch projektach do Leona, jeden od audi a6 i od vw golfa IV
nie trzeba do zderzaka montować można do ramy stalowej (tłumiącej zderzenie)
także chyba się da! Smile
Tonny S napisał(a):nixu, bez wymiany zderzaka na ten przystosowany do spryskow sie nie obejdzie by zamontowac ori sprysk - gra nie warta swieczki bo nie zamontujesz ori (brak mozliwosci, nie ma mocowan na urzadzenie itp)
michał kozak napisał(a):zdejmujesz zderzak i cały mechanizm spryskiwacza zostaje przy aucie . bez problemu możesz je uruchomić bez zderzaka
Tam pod spodem nie ma nic , jakieś bzdury w ASo opowiadają , jeżdziłem przez tydzień bez zderzaka i wszystko działało , chyba że tą szynę ktura jest pod spodem też nazywają zderzakiem . poszukaj w sprzedam tam ostatnio koleś miał do sprzedania zderzak do sprysków i jest zdjęcie zderzaka od tyłu i nic tam niema tylko płaska powieżchnia .Tonny S napisał(a):michał kozak napisał(a):zdejmujesz zderzak i cały mechanizm spryskiwacza zostaje przy aucie . bez problemu możesz je uruchomić bez zderzaka
To ja wiem bo sciagałem zaslepke ale tam są prowadnice w zderzaku przynajmniej tak twierdza w ASO.
Całkiem możliwe ze o to im chodzi i jest ona dostepna tylko z ori zderzakiem jako jedna całość - jak wyglądał górny grill w twoim zderzakumichał kozak napisał(a):chyba że tą szynę ktura jest pod spodem też nazywają zderzakiem
Jak nie widac to jest górny grill zderzaka.michał kozak napisał(a):na tym zdjęciu za bardzo nic nie widać
barth napisał(a):Tonny S, a moze to nie kwestia zderzaka a innej ramy stalowej Pytajnik?
Tonny S napisał(a):No i kolejna bzdura wychodzi - sie wcurwie i zdejme zderzak
Pamietaj jeszcze o tyma nie mówiłem niema tam żadnych dodatkowych mocowań .
bacardi napisał(a):nixu, belka ktora podal Tonny ma dodatkowo uchwyty do mocowania spryskow (mam taki zderzak), czego raczej nie ma w zwyklej.
Lucjan napisał(a):Witam
Jak w temacie czy ktos z was montował do xenonów spryskiwacze lamp??
joker66 napisał(a):czy wystarczy tylko wyciąc otwory i po robocie?????
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości