Kusy napisał(a):sorka za odgrzanie ale czy mógłby mi ktoś napisać co dokładnie jest potrzebne i jak to zrobić krok po kroku żeby były podwójne pozycje, stopy i żeby przeciwmgielne działały? z góry dzięki
Wszystko jest w temacie.
PRZECZYTAJ ...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kusy napisał(a):sorka za odgrzanie ale czy mógłby mi ktoś napisać co dokładnie jest potrzebne i jak to zrobić krok po kroku żeby były podwójne pozycje, stopy i żeby przeciwmgielne działały? z góry dzięki
lysaglaca napisał(a):na co wam do tego przekaznik?
lysaglaca napisał(a):Kolego ja używamy z tylu pozycyjnych podwójnych a jak potrzebuje przeciwmgielne to wlanczam normalnie i sa chyba ze ten schemat eliminuje żarówkę dwu wluknowa to wtedy rozumiem po co ten chcemat
Wysłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 4
Hotshot napisał(a):wszystko oki, zaczalem z kablem od lampy w klapie no i jestem przy harmonijce wchodzacej do srodka, nie wiem jak kabel przelozyc tak abym mial pod oslona w bagazniku
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości