Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

czarnydiabel24 napisał(a):Na trasie 3,8,miasto 4,5-5,5.Nie jadąc jak dziadek

czarnydiabel24 napisał(a):Jak tu takie buractwo na tym forum to ja spadam z takiego fora.Żenada

bono napisał(a):czarnydiabel24, i to byl ostatni Twoj post na tym forum

different napisał(a):jezusmaryja ludzie do pełna tankują
temu panu podziękujemy ale tu jest kolejny mistrz ściemy i oszukiwania samego siebieczarnydiabel24 napisał(a):Na trasie 3,8,miasto 4,5-5,5
za takie posty od razu powinien być ban!! Jak można takie bzdury pisać ? Ludzie opanujcie się. Jeszcze napiszczcie, że z kempingiem i z zaciągniętym ręcznymbrucelee napisał(a): to 3,5L,

no jasne. Mnie chodziło o to że to i tak strasznie dużoLesoto napisał(a):przecież po sofcie auta mniej palą

transit_master napisał(a):Mnie chodziło o to że to i tak strasznie dużo

Lesoto napisał(a):florek, przecież po sofcie auta mniej palą

transit_master napisał(a):=>za takie posty od razu powinien być ban!! Jak można takie bzdury pisać ? Ludzie opanujcie się. Jeszcze napiszczcie, że z kempingiem i z zaciągniętym ręcznymbrucelee napisał(a): to 3,5L,

ja nie hamuje tylko dodaje gazu.brucelee napisał(a): który hamuje jak zobaczy auto 300m przed sobą, albo nie hamuje silnikiem przed światłami
nie mam dzieci ale po Ciebie mogę podjechać.brucelee napisał(a): Czy tylko po dziecko pod podstawówkę podjedziesz
sam jesteś burakiem "Brus" =>brucelee napisał(a):Dopisujesz burackie teksty o kempingu i zaciągniętym ręcznym.
brucelee napisał(a):A no po gówno
=>brucelee napisał(a): Naucz się jeździć i nie hamuj w każdym zakręcie
transit napisał(a): ja nie hamuje tylko dodaje gazu
niech pali, stać mnie na to.brucelee napisał(a): Ci auto pali 10 litrów na trasie
nie wiem jak jest na tempomacie bo nie mam tempomatubrucelee napisał(a):należysz do pokroju kierowców, którzy uważają, że na tempomacie pali mniej

Lesoto napisał(a):Ehh... Po co te nerwy? Zamiast się denerwować napisz Bruce jak jeździsz, że takie wyniki są osiągalne, bo żebym się spinał to więcej niż 1000km na zbiorniku nie zrobię (w trasie ofkoz), co daje średnią w okolicy 5-5.5l/100km, niemniej to strasznie wku..iająca jazda... a auto raczej znam, bo już 4 lata (czy jak kto woli 90kkm) ze mną się 'męczy'
Pytam bez grama złośliwości, a z czystej ciekawości.

blachy napisał(a):Katując ARL'a jestem w stanie zjechać poniżej 5L

może i jest do zrobienia ale na pewno nie na "luzaku". Teraz nasuwa się pytanie: po jaką cholerę kupować np. ARL robić softa i "sępić się" bo inaczej tego nazwać nie można na wachę na trasie żeby urwać 0.2-0.5. Jakieś wielkie nieporozumienie. I to tyle ode mnie w temacie: "a ja wykręciłem 3.77"blachy napisał(a):4.8-4.9L jest do zrobienia na luzaku

pampi napisał(a):Rozmowa o BXE czy BLS, ale powiem szczerze, że też kiedyś zjechałem do 4,3 litra na odcinku 50 km chyba. Jechałem za ciężarówką. Byłem ciekaw do ilu sie da. Potem juz nie wytrzymalem. Auto 2.0 tdi po programie na 180km było wtedy i 1700kg z pasażerami. Więc da się. Tylko to katowanie auta...

sprajtz napisał(a):Ostatnio robiąc trasę 200km w cyklu trasa (3/4 drogi) - miasto (1/4 drogi) mój Leonik 1.9 TDI 110konny łyknął 9 litrów. Także myślę, że jest to dobry wynik. Jazda z głową - bez szaleństw ale też nie jak emeryt .

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości