Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
arknaw napisał(a):jeżeli po otwarciu klapy nie zapala się kontrolka od klapy to możliwe że padł ci mikrostyk w klapie bagażnika, a kontrolka od klocków powinna na chwilę zapalać się po przekręceniu kluczyka na zapłon. Możliwe że nie masz tego układu lub jest wyłączony poprzez kodowanie licznika. podobnie jak pasy.
noel taes napisał(a):A może ktoś mi powie co oznacza ta kontrolka z trójkątem ostrzegawczym wewnątrz strzałki?
bikebajk napisał(a):Może rzeczywiście jest coś uszkodzone.... zauważyłem tez że spryskiwacz tylnej szyby rusza się razem z wycieraczką, czytałem na forum że jest to nie poprawny sposób działania spryskiwacza (powinien stać w miejscu i pryskać prosto na szybę a nie latać razem z wycieraczką). Przez taką usterkę, płyn wycieka ze spryskiwacza do wnętrza klapy i zalewa zamek.
arknaw napisał(a):nie to nie jest normalne, a przynajmniej nie powinno tak być. Obstawiam (bo u mnie tak był) że masz już kiepski akumulator i napięcie mocno "przysiada" podczas kręcenia rozrusznikiem.
Co do tylnej klapy. Jak masz interfejs Vag i chciałbyś się pobawić to: w [moduł komfortu] na którymś kanale można sprawdzić wszystkie mikrostyki w drzwiach. Wydaję mi się że powinna też być informacja o klapie tylnej skoro jest taka informacja na zegarach.
węsier napisał(a):a) przepaliła się żarówka
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości