Wiem wiem i kupie te ale chciał bym upewnić się ze to napewno ten przekaźnik dobrze jak ktoś był by z Warszawy albo okolic to bym podjechał i podmienił i sprawdził dodam ze np dzisiaj samochód odpaliłem otworzyłem drzwi i słyszałem jak pomka pracowała przy zapłonie tak samo wyjechałem z garażu hm pochodził z 30sek do 1 minu i zgasł mi i znów 3 razu zapłon trzeba przekrecić dopiero pompe słychać i odpalą za 3 przekręceniu zapłonu noi problem jeest nadal jak domykam szyby czy ta smuchawe to gąśnie auto i pstryk jest i przekaźnik 377 sie odzywa a jak zapalam auto to pstrykają wszystkie .. wiec jedynie mi te przekaźniki zostały .
-- 16 stycznia 2014, 13:24 --
Axee miałeś rację gaśnięcie samochodu była przyczyna przekaźnik 409 churaa w końcu nie gaśnie

jesteś wielki ... skasowałem błedy i zobaczymy czy jakieś będą przejade 20km i dam znać co do błedów jeszcze raz z góry dziękuje

!!!!!

-- 16 stycznia 2014, 15:42 --
Witam po wymianie przekaźnika 409 auto nie gaśnie tylko po zrobieniu 10km i sprawdzeniu kompa sa 2 błędy 1 bład 16684 Losowe wypadnie zapłonu 2 błąd to 16685 Brak zapłonu cylinder 1 takie błędy sie palą to i tak szok autem śmigam na lpg /benzyna ze tylko 2 błędy są wcześniej przed przekaźnikiem paliło sie po 12-16 błędów teraz tylko dwa ja ktos ma radę co zrobić to czekam na informacje pozdrawiam.