coyote01 napisał(a):Długo polowałem na niego na allegro i ustrzeliłem za 450zł. Sprzedawca chyba nie wiedział ile jest to warte, bo jest to dosyć poszukiwana część i raczej ceny są sporo wyższe
untaztood napisał(a):A ja nie polowałem i "ustrzeliłem" za 270 zł
Chyba sprzedawca też nie wiedział co sprzedaje
Mnie też udało się upolować moduł
1Z0 035 729 za 80 zł już z wysyłką kurierem
Poprzedni moduł
5P0 862 335 D który kupiłem za 600 zł chociaż jest nowszy i lepszy, to nie udało mi się go zakodować tak, żeby wszystkie przyciski na kierownicy multifunkcyjnej działały w 100% poprawnie. W sumie nie był to jakiś duży problem. Nie działał przycisk zakończenia połączenia, ale można było je zakończyć bez problemu przyciskiem nawiązania połączenia. Nie działały również przyciski ze strzałkami znajdujące się po prawej stronie kierownicy dzięki którym można było śmigać po książce tel. na FISie, ale w sumie mając obsługę w RNS/RCD 510 nie było mi to potrzebne. Poza tym po książce w FISie można było poruszać się za pomocą przycisków na manetce od wycieraczek

Edit:
Nowy moduł już siedzi w aucie i śmiga jak szalony. Wszystkie przyciski działają prawidłowo. Jedna rzecz która w module 5P0 862 335 D była dużo lepsza to działające wyśmienicie wybieranie głosowe. A tak BTW to jak uruchomić wybieranie głosowe tak, żeby po wypowiedzeniu nazwy z książki automatycznie wybierało numer i zdzwoniło do określonej osoby

Na poprzednim module można było uczyć go wybierania wybierania kontaktów. Tutaj wcale nie działa mi wybieranie po nazwie z książki, nie działa również funkcja uczenia. Ma ktoś na to jakieś lekarstwo