Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ciagus napisał(a):Wie ktoś dokładnie jakie parametry powinny mieć diody w kolorze białym aby miały jasność porównywalną z oryginalnymi które są zamontowane w Passacie B5FL?.
black-dimon napisał(a):Pod jakie piny trzeba się wpiąć na wymontowanym zegarze aby odpalić podświeltenie zegarów?
Mam na stole zegar z A3 i czekam na passata FL ( pełny fis ), w którym ma być białe podświetlenie.
ciagus napisał(a):może chciałeś powiedzieć 200mcd?
bledow napisał(a):pewnie o to mi chodziło. Większość diód 3528 dostępnych na rynku zaczyna się od 1200 mcd.
Slavek24 napisał(a):Tak jak pisałeś średnice wewnętrzna pierścienia w miejscu w którym dolega do tarczy
Kamil 2605 napisał(a):Witam panowie przeszukałem już cały internet i nie znalazłem. Jak ktoś ma to niech podrzuci wsad z golfa 1/2 fis sport edition benzyna
Z tego co mi wiadomo to potrzebuję wsad z licznika 1J5 920 826 A oraz 1J5 920 826
Kamil 2605 napisał(a):Wielkie dzięki za wsad. Mam jeszcze jedno pytanie czy orientuje się ktoś które linijki odpowiadają za immo ? We wsadzie z leona i z golfa ? Bo chce je po prostu podmienić żebym nie musiał robić kodowania. No chyba że źle myślę to mnie poprawcie.
jeżeli masz immo 2 to musisz kodować.robak26 napisał(a):Jak przepiszesz to już nie kodujesz
To muszę Cię kolego zaskoczyć bo już dawno ktoś zrobił dodatkowy moduł do tych liczników i jest w nich "open ceremony". Także Noble już rozdaneagrala napisał(a):Jak zrobisz to dostaniesz nobla
tu masz przykład tego na liczniku skody http://www.youtube.com/watch?v=Z_7XQJXYsoAagrala napisał(a):Masz jakiś link do tego?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość