dziś troszkę pogrzebałem i dalej nic nie wiem

zacząłem od bezpieczników: wyjecie bezpieczników nr 23 i 28 na podłączonym mierniku prąd spada do wartości 0,05 ale tylko jeśli wyjęte są oba w przeciwnym wypadku prąd dalej nie idzie "spać"
zacząłem rozbierać drzwi pasażera i odpinać po kolei wtyczki od poduchy, zamka, lusterka, przełącznika regulacji szyby i głośniki nic nie zmienia na mierniku prąd wacha się od 0,80 do 0,45 i charakterystyczne pykniecie i prąd się wzbudza do 0,80. Więc zacząłem wyjmować kostki z modułu są 3 i po wyjęciu dalej nic

dopiero jak rozepnę wtyczkę między autem a drzwiami to prąd spada do 0,05 wiec już nic nie wiem bo na końcu tej wiązki nic nie jest podłączone
ma ktoś jakiś pomysł

misiek_t napisał(a):Bombel, 1T0 959 702 L to nr. silniczka. 1K0 959 793 M to moduł
wydaje się mi ze silniczek z końcówką L jest następcą literki G bo taką ja mam. A modułu z literką M w takim zestawie jak podałeś nie kupię bo literkę M zastąpili literka P. teraz pytanie czy mogą być różne tzn w drzwiach kierowcy z literką G i M analogicznie a w drzwiach pasażera L i P i czy w sytuacji jaką opisałem wyżej jest sens kupowania silniczka z modułem?