Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
a ja kupiłem zestaw razem ze ślizgamiheniek napisał(a):Dokladnie, ja sie szarpnalem na zestaw naprawczy ktory i tak padl w ciagu 2 tygodni. Nie spieszylo mi sie to co jakis czas wlazilem na allegro
z703 napisał(a):Witam.
Dzisiaj kiedy chciałem podać paragon parkingowemu spuściłem szybę do samego dołu i od tego momentu coś nie gra bo słyszę dość głośne stukanie w drzwiach. To samo dzieje się kiedy szyba jest zamknięta a przycisk ciągnę do góry. Miał ktoś podobny przypadek?
Axee napisał(a):SzakaL, linki same nie spadaja z mechanizmu, bez jakiegokolwiek powodu.
Zatem moze zardzewiec i peknac linka, moze peknac plastik trzymajacy szybe i wyskoczy wtedy koniec linki. Moze peknac pojedyncze wlokno linki zwinie sie wokol linki i zrobi maras na rolce zwijajacej. Ale nie moze spasc linka z rolek.
twix1992 napisał(a):Witam.
Mam problem z szybami elektrycznymi z tyłu, a mianowicie przyciskiem z tyłu otworze szybe ale juz nie zamkne, po prostu nie ruszy przycisku jest zablokowany, jaka usterka?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości