Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Rogal napisał(a):sorry za mały O/T ale czy ARL posiada chłodnicę oleju?
Posiada i jest pod filtrem oleju.barth napisał(a):Rogal, zewnetrznej nie posiada
marcinl00 napisał(a):mm.maxa cos dawno na forum nie widzialem ale On ma chyba 208PS tylko co mnie zaskakuje u niego sa jakies dodatkowe dmuchawy na chlodnicy
Tonny S napisał(a):Posiada i jest pod filtrem oleju.
Autorus napisał(a):Ale modyfikacji to moge dokonać albo w Warszawie albo w Łodzi. Bo gdyby trzeba było się wracać to bym się załamał. A tego nigdy nie można wykluczyć. Koryguję moje zapędy 19x KM to będzie dobrze. Tylko czy przy takim wzroście mocy można nie ruszyć Nm? Takby było najlepiej bo wymiana sprzęgła mi się nie uśmiecha. Przypomnę że mam prawie 380Nm.
Pozdrawiam
Autorus
Autorus napisał(a):Ale modyfikacji to moge dokonać albo w Warszawie albo w Łodzi. Bo gdyby trzeba było się wracać to bym się załamał. A tego nigdy nie można wykluczyć. Koryguję moje zapędy 19x KM to będzie dobrze. Tylko czy przy takim wzroście mocy można nie ruszyć Nm? Takby było najlepiej bo wymiana sprzęgła mi się nie uśmiecha. Przypomnę że mam prawie 380Nm.
Pozdrawiam
Autorus
hubert napisał(a):Koledzy z klubu Seat-Napinator robili u Tory w firmie Diagtronik , a na www.tdiracing.pl znajdziesz wiecej o robocie Mastersa.
coolibeer napisał(a):hubert napisał(a):Koledzy z klubu Seat-Napinator robili u Tory w firmie Diagtronik , a na www.tdiracing.pl znajdziesz wiecej o robocie Mastersa.
Koledzy z klubu Leonclub robia w wiekszosci w CompSporciekazdy robi jak chce i nie mozna chlopaka zmuszac gdzie ma robic
sam zdecyduje jak sie dowie ktora z tych firm jak to sie mowi "dobrze mu zrobi" "
Barth napisał(a):
Re: Mam 160KM chcę mieć ok 200KM?
Postprzez Barth » 26 grudnia 2005, 18:44
Autorus, bylo juz conieco w tym temacie . W najwiekszym skrócie wyglada to tak
w swojej 130 podmieniasz turbo , ic na to od 150 czyli ARL i z dobrym programem powienienes miec okolo 190- 193 KM. Potem zmieniasz wałek na produkt Grundler Motorsport , mala korekta program i ponad 200 KM bedzie . Mozna zamiast turbo od 150 wrzucic inne BIG Turbo i wtedy wynik bedzie oscylowal w granicy 220 KM
W tej chwili mm.max ma 130 z moca ponad 200 KM i on napewno napisze wiecej
Wszelkie modyfikacje szybko i bardzo dobrze wykona tobie firma CompSport z Bielska Bialej
Maras2003 napisał(a):to wtryski i turbo
V2N napisał(a): które turbo wejdzie bez przeróbki za arl-owskie
ile w tym ARL chcesz mieć koni i do czego ci będzie służył do przemieszczania z punktu A do punktu B? czy jakieś zawody?
V2N napisał(a):głównie autko ma służyć do przemieszczania.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości