Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):To nie teoria tylko same faktyhttp://www.forum.tdi-tuning.pl/viewtopi ... 23&start=0
colin23 napisał(a):dziś miałem szron w środku na logo seata na kierownicy
Piotrek TS napisał(a):Potem zaczely wyskakiwac kontrolki w stylu awaria ABS ESP
Maciek TDI napisał(a):Wyszedlem przed chwila zeby sprawdzic jak moj leon przezyl noc i dupa. Przekrecam stacyjke, swiece grzeja sie z 20 sek. i potem lipa. nawet nie zakreci. Kontrolki przygasaja. Czy to wina akumulatora?? Co moze byc przyczyna? Prosze o rade, bo sie troszke zdenerwowalem, nigdy wczesniej nie mialem problemu z odpaleniem.
Michał_TDi napisał(a):wyskakuje temp -32
txh napisał(a):Michał_TDi napisał/a:
wyskakuje temp -32
co ty sie na biegun przeprowadziles
Michał_TDi napisał(a):na luzie po puszczeniu sprzegla zaczynal jechac do przodu
DWitek napisał(a):Przez nieuwagę/głupotę zatrzasnąłem sobie w środku kluczyki, włączona stacyjka, radio włączone, światła włączone i na dodatek jeszcze uaktywniłem sobie funkcję antyporwaniową
colin23 napisał(a):DWitek napisał(a):Przez nieuwagę/głupotę zatrzasnąłem sobie w środku kluczyki, włączona stacyjka, radio włączone, światła włączone i na dodatek jeszcze uaktywniłem sobie funkcję antyporwaniową
A w jaki sposób zatrzasnął sie sam będąc włączony? I jak uaktywniłes dodatkowo antynapada skoro byłeś na zewnątrz bez kluczyków? Pytam żeby nie zrobić tego samego. Jak można zatrzasnąć sobie kluczyki?
Ale to chyba funkcja alarmu, bo normalnie to musisz przekroczyc 20 km/h by zablokowalo dzwi.DTM napisał(a):moze chodzilo o taki bajer ze po jakims czasie od wlaczenia zaplnu zamyka Ci automatycznie drzwi do czasu az nie wylaczysz zaplonu - kiedys ktos o czyms takim wspominal i ze latwo mozna zostac zamknietym od zewnatrz
Tonny S napisał(a):Ale to chyba funkcja alarmu, bo normalnie to musisz przekroczyc 20 km/h by zablokowalo dzwi.DTM napisał(a):moze chodzilo o taki bajer ze po jakims czasie od wlaczenia zaplnu zamyka Ci automatycznie drzwi do czasu az nie wylaczysz zaplonu - kiedys ktos o czyms takim wspominal i ze latwo mozna zostac zamknietym od zewnatrz
Maciek TDI napisał(a):ponoc ocieplenie idzie
mm.max napisał(a):Mrozy były w ostatnich dniach niesamowite a PDek palił od kopa ale dziś nieźle sie wku%^&*%&*
Wczoraj "bieda sie zaświeciła" wiec dolałem gnoju na statoil + dodatek przeciw wytracaniu sie parafiny - i rano ide do samochodu -27,5 wiec cieplej niz ostatnio a tu PDek pali jak stary klekot łapie na 2 cylindry, gaśnie, łapie znów gaśnie i tak 3 razy
Dziwne????? Mnie to nie zdziwiło wrecz wku^%)&( ze na paliwie z Neste pali od dotyku a na Statoilowskim syfie nie moze złapać wszystkich cylindrów na raz.
DTM napisał(a):po dodaniu xeramika juz nie chcial zapalic
Michał_TDi napisał(a): to jak ma zadzialac
txh napisał(a):Michał_TDi napisał(a): to jak ma zadzialac
wyjezdzic do zera wlac specufikus i zatankowac:D:D:D:D
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość