Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michal99 napisał(a):Ja niby zgłaszałem to w ASO, gość jechał też moim autem. Generalnie stwierdził, że to jest jakiś super mega na przewypasie system i musi być taki czuły... Olałem sprawę bo nie miałem wtedy dużo czasu na głupoty.
aroslaw75 napisał(a):Samochód taki jak Leon powinien się precyzyjniej kierować i zdania nie zmienie. A jeżdze już szóstym Seatem.
aroslaw75 napisał(a):Koledzy ale nikt mi nie powie ze to jest normalne żeby jechać około 100km/h prosta droga (chyba bezwietrznie) i cały czas musze korygować kierownicą tor jazdy (zrobiłem próbe na innym odcinku drogi). Przejechałem ten sam odcinek moim drógim Leonem 1P i trzyma kierunek. Porównanie techniczne dwóch generacji Leonów mogące mieć wpływ na prowadzenie:
5F- lżejszy o ok. 70kg, szerszy o 48mm, niższy o 7mm, układ kierowniczy bardzo podobny w 1P również elektryczny. Także jeżeli ktoś pisze że to jest normalne i tak ma być to ja nie mam pytań.
Jos napisał(a):I to chyba nie plastik przypominający aluminium, tylko plastik w powłoce aluminiowej. I raczej nie ugina przy otwieraniu, skąd więc Twój niepokój.
wodzik napisał(a):@Zix: bez urazy dla właścicieli Seatów, ale nie ma co porównywać tej marki (i jakości wykonania) zwłaszcza do Audi, Merca czy BMW (w tej kolejności).
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość