Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
BLOW napisał(a):Witam odgrzeje troszke temat .Mógl by mi ktoś sprawdzic numer Sondy(regulacyjnej)lambdy w Leonie 1.8 20v APG 2002r dziekuje z góry za pomoc...
BLOW napisał(a):Dzięki bardzo za szybki ratunek:)
-- 19 maja 2015, 19:18 --
A może jeszcze bym mógł się od was dowiedzieć czy ta sonda przed katalizatorem ma 4 czy 5 przewodów?
-arti- napisał(a):1P0 854 319 D - ramka ozdobna szyby czołowej strona lewa 05/10 do 12/12 5AP
1P0 854 320 D - ramka ozdobna szyby czołowej strona prawa 05/10 do 12/12 5AP
1P0 854 719 C - klamra mocująca ramka ozdobna szyby czołowej 8 szt.
Pozdrawiam!
-arti- napisał(a):-sato88- dobrze rozumiesz. Bodajże te spinki są wsuwane w ramkę w miejscach do tego przeznaczonych i wskakują w słupek. Cztery na jedną stronę.
amcora napisał(a):Witam serdecznie,
prośba o dwa numery części, termowłącznik wentylatorów chłodnicy oraz numer wtyczki do tego termowłącznika, byłą 3 pinowa w środku jakby trójkątna. Seat Leon 1,8t 20 zaworów 180KM na jedną oś silnik AUQ.
maniek82 napisał(a):Witam poszukuje zaślepki lamp tylnych w klapie bagażnika. Jak to fachowo się nazywa, szukam i nigdzie nie mogę znaleźć.
Chodzi dokładnie o takie coś
Bardzo przepraszam jeśli napisałem w złym miejscu.
przeniosłem do odpowiedniego działu
misiek
-arti- napisał(a):amcora napisał(a):Witam serdecznie,
prośba o dwa numery części, termowłącznik wentylatorów chłodnicy oraz numer wtyczki do tego termowłącznika, byłą 3 pinowa w środku jakby trójkątna. Seat Leon 1,8t 20 zaworów 180KM na jedną oś silnik AUQ.
Jeżeli dobrze zrozumiałem![]()
dla Seat Leon Toledo motor AUQ 180 KM 20V od 08/99 do 10/05
1J0 959 481 - przełącznik termiczny wtyczka okrągła z noskiem w razie potrzeby zastosować 1J0 973 203
1H0 973 203 - wtyczka płaska wiązki z uszczelnieniem 3 styki
Pozdrawiam!
-arti- napisał(a):A że nie jest to takie proste niech świadczy fakt, że mam problem ze znalezieniem numeru tego gumowego przewodu, który na swoim zdjęciu pokazuje -tomek-waw-. Niby podał typ silnika ale gdyby podał rocznik byłoby jeszcze prościej a jakby podał VIN to już bajka by była.
tomek-waw napisał(a):-arti- napisał(a):A że nie jest to takie proste niech świadczy fakt, że mam problem ze znalezieniem numeru tego gumowego przewodu, który na swoim zdjęciu pokazuje -tomek-waw-. Niby podał typ silnika ale gdyby podał rocznik byłoby jeszcze prościej a jakby podał VIN to już bajka by była.
Dzięki, już znalazłem. 1P0145693A
Sebool2006 napisał(a):Pany potrzebuje numer uszczelki która znajduje się pod świecami zapłonowymi w Leonie 1P FR 2.0 TFSI silnik BWA
ostatnio jak wymieniałem świece zauważyłem,że stare są w oleju umazane i potrzebuje numer tej uszczelki.
Dawid2 napisał(a):Sebool2006 napisał(a):Pany potrzebuje numer uszczelki która znajduje się pod świecami zapłonowymi w Leonie 1P FR 2.0 TFSI silnik BWA
ostatnio jak wymieniałem świece zauważyłem,że stare są w oleju umazane i potrzebuje numer tej uszczelki.
06F103483D
Dawid2 napisał(a):Sebool2006 napisał(a):Pany potrzebuje numer uszczelki która znajduje się pod świecami zapłonowymi w Leonie 1P FR 2.0 TFSI silnik BWA
06F103483D
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość