Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Vampire1984 napisał(a):VW Golf 7 tez tak ma jak leon tyle ze o innym bardziej plaskim wygladzie co z daleka wyglada na plytke metalowa
Nie do końca tak jest, bo jednak styropian to słaby, kruchy materiał, a to miejsce gdzie może dostawać woda/brud, także zaślepka poprawia nie tylko estetykę, ale stanowi dodatkowe zabezpieczenie podnoszące trwałość.gumowe zaślepki są TYLKO po to, żeby lepiej wyglądały. Tyle.
Vampire1984 napisał(a):A kto u diabla zaglada za drzwi i szuka dziury w calym czy steropian jest czy nie jest widoczny?
Vampire1984 napisał(a):Ale nadal widze doszukujesz sie czegos w leonie by go albo nie kupic albo popisac i ponarzekac sobie na to na tamto czy owo:).
feels3 napisał(a):Ja a dlaczego pytasz? W Skodzie mam tu zaslepke i jako przyszly klient Seata, zastanawiam sie dlaczego oszczedzili 150gram wagi w takim miesjcu. Skoro nawet tu sa ciecia, to moga byc gdzie indziej, a mnie to nie pasuje i daje do myslenia czy aby Cupra to napewno dobry wybor, bo dla MNIE takie rzeczy sa wazne.
SauronRzeznik napisał(a):a Leon chyba najsłabszy.
wszystkie praktycznie kompakty na MQB skrzypią i trzeba się z tym pogodzić
No fakt, czytając takie wątki jak powyższy, albo o trzeszczeniu plastików albo haczeniu skrzyni albo pękających lampach albo... człowiek zaczyna się zastanawiać, czy aby na pewno dokonał właściwego wyboru hehe. Z drżeniem serca czekam na mój egzemplarz!Ale to akurat detal, który nie ma żadnego znaczenia, a tytuł "braki w wykończeniu- widoczny styropian" straszy
Pik napisał(a):No fakt, czytając takie wątki jak powyższy, albo o trzeszczeniu plastików albo haczeniu skrzyni albo pękających lampach albo... człowiek zaczyna się zastanawiać, czy aby na pewno dokonał właściwego wyboru hehe. Z drżeniem serca czekam na mój egzemplarz!Ale to akurat detal, który nie ma żadnego znaczenia, a tytuł "braki w wykończeniu- widoczny styropian" straszy
Pik napisał(a):No fakt, czytając takie wątki jak powyższy, albo o trzeszczeniu plastików albo haczeniu skrzyni albo pękających lampach albo... człowiek zaczyna się zastanawiać, czy aby na pewno dokonał właściwego wyboru hehe. Z drżeniem serca czekam na mój egzemplarz!Ale to akurat detal, który nie ma żadnego znaczenia, a tytuł "braki w wykończeniu- widoczny styropian" straszy
Styropian czy trzeszczenia mi nie będą przeszkadzały, nie mam wygórowanych oczekiwań w tym względzie, nie szukam auta premium czy komfortowego. Byle się nie psuło! Bo do najbliższego ASO Seata mam 100 km, także niezbyt mi sie usmiecha tracić czas i pieniądze na zbędne dojazdy, choćby z takimi pierdołami jak pękniete lampy. Ale jestem dobrej myśli.Będziesz rozczarowany - styropian na pewno znajdziesz jak na zdjęciach.
Oracle napisał(a):Swoją drogą, to ciekawe, co byście mówili, gdybyście mieli Golfa VII Highline (niektórzy tutaj wzdychali publicznie do wykończenia jego wnętrza), gdzie tego czarnego dziadostwa jest całe mnóstwo i oprócz rys, to jeszcze przyciąga to kurz...
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości