ale radyjko hmmm sam nie wiem czy serie nie kupić sterowanie z kiery byś miał a tak lipa trzeba moduł dokupywać tak wiec nad jakim sie zastanowisz kupisz i tak bedzie kozacko wyglodala
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
malpa331 napisał(a):Zgadzam się lecz u mnie trochę więcej jak 1/4 z 1/8
kwazimodo napisał(a):A co myślicie o czymś takim:
http://allegro.pl/radio-2-din-blaupunkt ... 52357.html
Bede musiał cos kombinować z podłączeniem jak oryginalnie mam MFD? Według zdjęć kości od głosników i sterowania/zasilania powinny pasować p&p do przejsciówki z zestawu + podłaczenie anteny radiowej i GPS.
winner4 napisał(a):Mógłby ktoś mi przybliżyć jak to jest z gateway'em w 1P? Znajomy chciałby wrzucić do siebie RCD510 (aktualnie ma seryjne, zwykłe radio, rocznik auta 2007) i zastanawiam się czy można takie RCD wrzucić bez problemów z poborem prądu itp. itd. Podobnie poliftowy panel klimy, domyślam się, że trzeba ten gateway zmienić żeby wyświetlały się informacje o klimie na ekranie radia? Jeśli tak to mógłby ktoś przybliżyć jaki dokładnie numerek ma mieć taki gateway? Byłbym wdzięczny
d87mat napisał(a):Odgrzewam temat
Mój znajomy ma do sprzedania nawigację Adayo CE69C8 7 cali. Na chwilę obecną siedzi u niego w Golfie VI GTI z 2010 roku. Orientuje się ktoś może czy bez problemu przełożę go do swojego Leona z 2008 roku? Ramkę dokupię na allegro i wszystko będzie dobrze?
untaztood napisał(a): Powinno działać, choć nie wiadomo czy będzie obsługiwać fis i sterowanie z kierownicy.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość