Nie mam ani pena ani karty. Wszystko puszczam przez BT.
-- 1 października 2015, 21:34 --
Pokazałem dziś filmik w ASO (WPMotors). Nie zrobił wrażenia. W sumie nawet nie doczekałem się żadnego komentarza ze strony obsługi.
-- 20 października 2015, 20:40 --
Nie mam bladego pojęcia dlaczego nazwałem wątek "Navi" ... Chodziło mi o Media system plus. Czy mogę prosić admina o zmianę nazwy bo już nie mogę zedytować postów poprzednich.
-- 20 października 2015, 20:44 --
Czy spotkaliście się z taką przypadłością, że jedna ze stacji radiowych jest u Was zdecydowanie głośniej od pozostałych? Mam zapisane na stałe 6 stacji. Jedną z nich jest Radio Zet, które jak się na nie przełączę, to jest przynajmniej o 4 kliknięcia na kierownicy głośniej. Za każdym razem się przestraszam jak przełączam. Czy ktoś może wie jak to zmienić?
Druga sprawa, to czy komuś może udało się rozgryźć jakie muszą być spełnione warunki, żeby media system plus zaimportował zdjęcia ulubionych kontaktów? Mam wybrane 5 ulubionych kontaktów. Każde ze zdjęciem, a zaimportowało mi się tylko jedno. Ostatnio byłem chwilę na telefonie zastępczym i z tego z kolei z tych 5 zdjęć ms+ zaimportował mi ... żadne. O co tu chodzi? A jak wróciłem do pierwotnego to znowu tylko jedno (to samo).
-- 14 listopada 2015, 20:10 --
Rychu napisał(a):Druga sprawa, to czy komuś może udało się rozgryźć jakie muszą być spełnione warunki, żeby media system plus zaimportował zdjęcia ulubionych kontaktów? Mam wybrane 5 ulubionych kontaktów. Każde ze zdjęciem, a zaimportowało mi się tylko jedno. Ostatnio byłem chwilę na telefonie zastępczym i z tego z kolei z tych 5 zdjęć ms+ zaimportował mi ... żadne. O co tu chodzi? A jak wróciłem do pierwotnego to znowu tylko jedno (to samo).
Jak na pierwotnym zainstalowałem cyanogenmoda zamiast oryginalnego romu motoroli, to nagle zaimportowały mi się wszystkie zdjęcia... Nie do końca widzę tu logikę (stock i CM bazują na tej samej wersji Androida - 5.1), ale ważne że działa.
PS. Trochę monolog prowadzę w tym wątku