posłuchaj czy głośnik w drzwiach pasażera nie pierdzi.
Mnie to doprowadza do szału i mimo, że equalizer zredukował basy to i tak pierdzi jak odpalę jakiś mocniejszy kawałek.
Będę to zgłaszał jako usterkę ale jakoś nie mam czasu
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
puder napisał(a):A jak się okaże że coś z listy jest nie w porządku, to co należy robić, skoro auto już zapłacone i zarejestrowane?
KAI napisał(a):To jest lista do odbioru - przed zapłaceniem i zarejestrowaniem
Pik napisał(a):to żadna różnica czy przed czy po odbiorze.
Pik napisał(a):Też myślę, że to przerost formy nad treścią. Owszem, pewne rzeczy związane z bezpieczeństwem jak poziom oleju, hamulce, ciśnienie w oponach itp można sobie sprawdzić przed (każdą) jazdą, ale duża część tych "kontroli" to cyrk po prostu. Nawet jak wykryjemy jakąś drobną usterkę, to co - rezygnacja z auta i czekamy kolejne 2 albo 3 miesiące aż wyprodukują kolejny egzemplarz identyczny z zamówieniem??? Bo jeśli ma być naprawa przez ASO, to żadna różnica czy przed czy po odbiorze.
michal99 napisał(a):Panowie ja bym tam specjalnie nie przejmował się jakimś lakierowaniem czy było naprawiane czy nie było itd...
Cobra_o7o napisał(a):Zaczalem sie zastanawiac czy faktycznie VAG ma taka polityke i nie struga wariata gdy zdarzy sie przycierka w transporcie.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości