Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kuba_Maly napisał(a):Witam!
w moim leonie 1p jest tylko lampka z przodu i chciał bym zamontować lampkę z tyłu w podsufitce.
czy były jakieś oryginalne lampki z tyłu ? czy wystarczy podłączyć się do zasilania lampki z przodu ?
Kuba_Maly napisał(a):ten plastik (podkładkę, wzmocnienie czy dystans dla lampki) sam sobie dorobiłemale nr części jeśli się nie mylę to 6Q0867599G
teraz chodzi mi po głowie oświetlenie nóg z przodu i z tyłu i zamontowanie led'ów do oświetlenia wnętrza + do tego jakaś mocna żarówka led do wstecznego bo nic aktualnie nie widać przy cofaniu
![]()
Do zasilania lampki użyłem 3 przewodów które idą również do przedniej lampki ( w sumie nawet je prowadziłem od przedniej lampki do tyłu)jest tam bodajże + , - , i + po otwarciu drzwi
![]()
przy okazji zauważyłem że jak oświecę przednią lampkę przyciskiem to tylna też się świeci
ja lampkę kupowałem tu http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=8848580 miałem niedaleko więc wybrałem się osobiście
oloelektro napisał(a):ja już mam oświetlenie nóg z ledów (taśmy ledowej) i zabieram się właśnie za to wnętrze na podsufitce podswietlenie tylnej kanapy , dzis sprawdze w ASO co mają i w jakich cenach <plastik mocowania lampki ,dystans, wiązka kabli,może sama lampka
michu napisał(a):To jak będziesz miał ceny i nr cześć wrzuć proszę
Don't be the same, be better.
oloelektro napisał(a):ja już mam oświetlenie nóg z ledów (taśmy ledowej)
Kuba_Maly napisał(a):Żarówki od Lec'a już przyszły![]()
![]()
![]()
![]()
Wieczorem będę montowałjestem bardzo ciekawy żarówki którą kupiłem do wstecznego
wcześniej nie było nic widać z tyłu...
oloelektro napisał(a):
Poprawka [emoji3]
-- 21 lutego 2016, 11:54 --
Mała sćiąga [emoji1]
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości