Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
winner4 napisał(a):Ja tylko dodam od siebie, że zwykłe tarcze Zimmermanna nie nadają się do mocnych aut, zakładane i "wyżarzane" zgodnie że sztuką, wszystko jak należy idealnie według instrukcji, ale szybko się poddały i zaczęły niemiłosiernie bić w mojej Cuprze mimo, że dbałem o chłodzenie, nie spaliłem ich, nie utopiłem itp. Klocki Ferodo Premier. Być może Sport Coaty byłyby lepsze, nie wiem, tak czy siak Standard Coat to badziew.
elemenateur napisał(a):345mmm lewian ate nie robi w PRC na 100% Germany lub Italy.
Lewian napisał(a):Ale o jakie informacje pytasz ?
Sam handlujesz ATE to wiesz co widnieje na pudełkach, made in Germany, Itlay oraz PRC.
Germany to właśnie Zimmermann i to akurat info pewne,
marian904 napisał(a):Witam. Planuje generalną wymianę hamulców i tu pytanie jaki rozmiar na przód i tył? ASV 110KM VSSZZZ1MZ4R060815
No i czy znajdzie się ktoś kto poleci jakiś dobry zestaw na przód i tył? Do 1000 zł? No i godny polecenia sklep lub sprzedawce?
marian904 napisał(a):Witam. Planuje generalną wymianę hamulców i tu pytanie jaki rozmiar na przód i tył? ASV 110KM VSSZZZ1MZ4R060815
No i czy znajdzie się ktoś kto poleci jakiś dobry zestaw na przód i tył? Do 1000 zł? No i godny polecenia sklep lub sprzedawce?
Aven napisał(a):Hej jakie tarcze i klocki powinienem założyć w swoim Leonie?
VSSZZZ1MZ3R021199
I jest tam może widoczny jaki mam silnik? Na klapie w bagażniku mam BCB, ale wolę się upewnić.
Pzodrawiam
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości