Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Daniel1980 napisał(a):Przeciez juz teraz jest kicha z szybkim ruszanuiem, a co dopiero przy ok 100NM wiecej
Daniel1980 napisał(a):Przeciez juz teraz jest kicha z szybkim ruszanuiem, a co dopiero przy ok 100NM wiecej
Kurde doczekac sie nie moge, niech ten weekedn mija
Daniel1980 napisał(a):wyglada na to ze tak, Mirek sam to sugerowal, inaczej dla mnie taki tuning ma malo sensu
EDITH napisał(a):Kogo możecie polecić do zrobienia programu w okolicach Katowic ,Bielska Biało jest ich dużo nie wiem na kogo się zdecydować
maciek89 napisał(a):Bart jaki downpipe i dolot wybrales?
Daniel1980 napisał(a):wyglada na to ze tak, Mirek sam to sugerowal, inaczej dla mnie taki tuning ma malo sensu. Przeciez juz teraz jest kicha z szybkim ruszanuiem, a co dopiero przy ok 100NM wiecej
maciek89 napisał(a):Chodzi o Dimsport?
artek_27 napisał(a):Wiatam
Dzisiaj taka ciekawostka czyli Gti 7 na seryjnym turbie z Cupry IC upgrade downpie sport cat robią stage 3 ale do rzeczy te same graty co mamy w Seacie wychodzi u nas stage 2 max ~400hp 500Nm stage 3 Golf 423hp 523Nm i przy tych danych Golf od Cupry przynajmiej mojej 100-200 szybszy bardzo niskie 8 a nawet 7,5
https://youtu.be/lO6YvrWczWM
http://www.revotechnik.com/product-deta ... 82/stage-3
Morano napisał(a):noo , w końcu poprawny wykres ! Moc do 3000 obr tylko delikatnie większa , potem ( od 3000) wzrasta ale z umiarem i dopiero od około 4500 idzie do max. Też bym tak chciał. Jak jeździsz spokojnie to nie specjalnie czuć przyrostu ale jak zredukujesz bieg albo pokręcisz wyżej silnik to dostaje kopa.
No cóż , bart014 - pozwolisz , że się posłużę Twoim wykresem w przyszły wtorek ? Taka charakterystyka mi pasuje. No i moment widzę , że też z umiarem zrobiłeś .Naprawdę dobra robota. Napisz jeszcze jak to w przełożeniu na asfalt się spisuje.
KAI napisał(a):Ja bym chętnie zobaczył teraz filmik 0 - Vmax
bart014 napisał(a): Piątka teraz dochodzi do licznikowych 252 km/h przy obrotach 7000, więc realnie jest to jakieś 230 km/h,
maciek89 napisał(a):Killerek na autostrady konkretny
Morano napisał(a):bart014 napisał(a): Piątka teraz dochodzi do licznikowych 252 km/h przy obrotach 7000, więc realnie jest to jakieś 230 km/h,
hmm, aż takie mamy przekłamania na budziku
Sądziłem ( nie sprawdzałem) , że przy prędkościach około 200 km/h to jest max przekłamanie 10km/h.
maciek89 napisał(a):Ja przekroczyłem 270 z górki to musiało to być 250. Im szybciej jedziesz tym większe przekłamanie.
Graty Bart wstąpienia do klubu 400+Killerek na autostrady konkretny
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości