Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Adam76 napisał(a):Witam,
Poszukuję firmy,która zrobi dobry box do 1,4 TSI ACT 150KM?? Auto na gwarancji.
Ktoś coś wie i podpowie
bart014 napisał(a):Adam76 napisał(a):Witam,
Poszukuję firmy,która zrobi dobry box do 1,4 TSI ACT 150KM?? Auto na gwarancji.
Ktoś coś wie i podpowie
Compsport też robi boxy.
Wprawdzie mi robili program i zdaje się, że chłopaki wiedzą co robią... O cenę musisz podpytać...
EDITH napisał(a):Jaka mogą noc wyciągnąć z tego silnika?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
pinkibass napisał(a):O skrzyni wspomniałem, bo to na ta chwile wydaje sie najsłabszy mechaniczny element w Leonie - było już pisane kompletnym remoncie skrzyni w prawie nowym aucie czy teście długodystansowym, gdzie rownież padła skrzynia.
Wiadomo - nie znaczy to, że to nagminne - ale jednak jakieś informacje sie pojawiają.
Za to raczej o problemach z silnikami czy to 1.4 czy 1.8 właściwie nic nie slychac, wiec to bardzo dobry znak, że ta generacja bedzie udana pod tym względem.
ora_dev napisał(a): Ja osobiście nie wyobrażam sobie już kupna benzyniaka bez turbo, serio wolę swoje 1.2 tsi niż wolnossące 1.8 przykładowo w Civicu. Bo co to za frajda na codzień korzystać z silnika który zaczyna napędzać sensownie pojazd od 4000rpm? Nie mówię tu o ściganiu się, tylko normalna jazda...
artek_27 napisał(a):Tak jak pisałem wczesniej czas na kolejny stage 3 w Cuperce samochód odstawione do warsztatu wymiana turbo na hybryde i nowe strojenie powinno podejsc pod 440-450 hp a ile uda się wykrzesać wyjdzie w praniu w środę samochód do odbioru napewno będzie nowy filmik.
Pozdrawiam.
Daniel1980 napisał(a): Zszedlem teraz na 350km i 470 NM,ale trojka mieli do samego konca prawie.
szeftig napisał(a):Ja również 20 lat Leonem nie zamierzam jeździć, a na tą chwilę auto ma spełniać w miarę możliwości moje oczekiwania.pinkibass napisał(a):O skrzyni wspomniałem, bo to na ta chwile wydaje sie najsłabszy mechaniczny element w Leonie - było już pisane kompletnym remoncie skrzyni w prawie nowym aucie czy teście długodystansowym, gdzie rownież padła skrzynia.
Wiadomo - nie znaczy to, że to nagminne - ale jednak jakieś informacje sie pojawiają.
Za to raczej o problemach z silnikami czy to 1.4 czy 1.8 właściwie nic nie slychac, wiec to bardzo dobry znak, że ta generacja bedzie udana pod tym względem.
ja na ten wątek się nie natrafiłem i nie słyszałem nic na ten temat. Pożyjemy zobaczymy, ale jestem dobrej myśliora_dev napisał(a): Ja osobiście nie wyobrażam sobie już kupna benzyniaka bez turbo, serio wolę swoje 1.2 tsi niż wolnossące 1.8 przykładowo w Civicu. Bo co to za frajda na codzień korzystać z silnika który zaczyna napędzać sensownie pojazd od 4000rpm? Nie mówię tu o ściganiu się, tylko normalna jazda...
To zależy kto gdzie jeździ, bo jeśli ktoś nie chce diesla a woli oszczedzac na LPG i nie jezdzi zwawo to ma gdzies te TSI. Ja jezdze mało 70%miasto i nie tez auta bez turbawy sobie nie wyobrażam, no chyba że coś z dużą pojemnością
gumbas napisał(a):Kombi to tylko 40kg więcej w stosunku do HB. Szklany dach to jest dobre ~200kg więcej (dlatego go nie zamówiłem)
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości