Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
rafaello0016 napisał(a):Ja polecam firmę darkfol w hadykówce kolo Kolbuszowej na Podkarpaciu robiłem u nich i efekt naprawdę genialny:) i przede wszystkim tanio:)
Kogucik napisał(a):A tak w ogóle, orientuje się ktoś jakie są konsekwencje jak przy kontroli drogowej powiedział bym, że nie mam DR ?
Marcin_1p napisał(a):Kogucik napisał(a):A tak w ogóle, orientuje się ktoś jakie są konsekwencje jak przy kontroli drogowej powiedział bym, że nie mam DR ?
50zł za brak dowodu...
W razie kontroli otwieraj przednie szyby, może się nie zorientują
Słyszałem o jakiś lawetach itp.
Kogucik napisał(a):Tak to wygląda u mnieLiczyłem na to, że będzie troszkę ciemniej... no ale niech już będzie tak jak jest
obrazek
untaztood napisał(a):U mnie, po instalacji AdamTowera nie wygląda to za ciekawie od środka. Widać cięcie i do tego wypukłość jest nie przyciemniona.
Dodatkowo mam wrażenie że zaczęła się odklejać.
Zamówiłem PlastiDip Smoke do przyciemniania lamp i szyb. Zobaczymy jaki da efekt
Wg Was robić od środka, czy z zewnątrz?
michu napisał(a):Gościu właśnie mówił żeby tego nie robić bo to zejdzie.. Mam w sumie po drodze do pracy to podjadę w przyszłym tyg
Don't be the same, be better.
Biale kropki pod folia to kurz i inny syf, wiec raczej nie wyparuje.
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości