Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szczudlo6 napisał(a):Jak sam tytuł mówi Seat zakończył produkcje Leona 5F.
szczudlo6 napisał(a):Sprzedawca poinformował mnie że dostał pismo w środę (12.10), że Seat zakończył produkcję Leona 7 października i nie może mi zamówić samochodu do produkcji.
szczudlo6 napisał(a):Dodał, że nowa produkcja zaczyna się w 2-gim tygodniu stycznia 2017r a cennik ma być dostępny na nowe Leony FL od połowy listopada 2016r. Co powoduje że pierwsze egzemplarze będą u klientów na przełomie marca-kwietnia 2017 roku.
mityr napisał(a):Zadzwoniłem sobie do Warszawy i tutaj niespodzianka - cena już przy pierwszej rozmowie telefonicznej o 6000 niższa niż tak Krakowska, auto do odbioru na już. Z wydrukowaną ofertą poszedłem do Krakowa to powiedzieli, że to jest niemożliwe itp itd... Padła decyzja na wycieczkę do Warszawy i zakup auta w drugim salonie Euromotor skoro w Krakowie robią sobie takie jaja - jakie było moje zdziwienie gdy po Telefonie do Warszawy usłyszałem : " Samochód został sprzedany, taką informację mam Panu podać ". Zadzwoniłem z innego numeru i samochód nadal dostępny. Kraków zabronił sprzedaży mi auta w cenie ustalonej z Warszawą!
Olałem Euromotor i po Cuprę pojechałem do Zielonej góry gdzie wszystko załatwiłem mailowo w dwa dni...
To nie piekarnia... Przez pewien czas będą realizować wcześniejsze zamówienia, później zapewne nastąpi przestawienie linii na MY2017 FL.Od 7 października nie przyjmują nowych zamówień, czy przestali produkować od tego dnia w ogóle Leona?
bzykofm napisał(a):mityr napisał(a):Zadzwoniłem sobie do Warszawy i tutaj niespodzianka - cena już przy pierwszej rozmowie telefonicznej o 6000 niższa niż tak Krakowska, auto do odbioru na już. Z wydrukowaną ofertą poszedłem do Krakowa to powiedzieli, że to jest niemożliwe itp itd... Padła decyzja na wycieczkę do Warszawy i zakup auta w drugim salonie Euromotor skoro w Krakowie robią sobie takie jaja - jakie było moje zdziwienie gdy po Telefonie do Warszawy usłyszałem : " Samochód został sprzedany, taką informację mam Panu podać ". Zadzwoniłem z innego numeru i samochód nadal dostępny. Kraków zabronił sprzedaży mi auta w cenie ustalonej z Warszawą!
Olałem Euromotor i po Cuprę pojechałem do Zielonej góry gdzie wszystko załatwiłem mailowo w dwa dni...
A jak cenowo wyszło w ZG w porównaniu z Krakowem i Warszawą?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości