asasinooo napisał(a):Czy da radę jednocześnie słuchać normalnego radia (nie internetowego) oraz używać Google maps? Wszytsko ze sobą współgra? Podczas komunikatów radio się wycisza?
tak da. wycisza się.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
asasinooo napisał(a):Czy da radę jednocześnie słuchać normalnego radia (nie internetowego) oraz używać Google maps? Wszytsko ze sobą współgra? Podczas komunikatów radio się wycisza?
wlkp napisał(a):Witam serdecznie. Nowy użytkownik. Czy jest możliwość połączenia full link z tel huawei p8 lite, android po aktualizacji 6.0. U mnie pokazuje niezgodność z w/w modelem. Może w ustawieniach coś nie tak? Pozdrawiam
wlkp napisał(a):Witam serdecznie. Nowy użytkownik. Czy jest możliwość połączenia full link z tel huawei p8 lite, android po aktualizacji 6.0. U mnie pokazuje niezgodność z w/w modelem. Może w ustawieniach coś nie tak? Pozdrawiam
gumbas napisał(a):wlkp napisał(a):Witam serdecznie. Nowy użytkownik. Czy jest możliwość połączenia full link z tel huawei p8 lite, android po aktualizacji 6.0. U mnie pokazuje niezgodność z w/w modelem. Może w ustawieniach coś nie tak? Pozdrawiam
Powinieneś dostać lada moment aktualizację i zacznieWiem z autopsji - dziś zaczęło.
pstech napisał(a):Nie wierzę, Sony Z5 - instaluję i idę sprawdzić !
Po chwili: "Aplikacja jest niedostępna podczas jazdy" - co z tym zrobić
https://drive.google.com/file/d/0B2UPsz ... VXeTg/view
maciek89 napisał(a):A jeszcze co do wyboru telefonu pod AA to zwróciłbym uwagę na to aby nie miał ekranowych przycisków nawigacyjnych. Jeśli są pod ekranem jak np w samsungach to można kliknąć w listę aplikacji a potem wcisnąć home żeby obsługiwać telefon na podłączonym FullLink. To ważne jak np na postoju i włączonym android auto chcemy coś zrobić w smartfonie, bo np w sony, które wyświetla przyciski na ekranie nie da się tego zrobić (jest tylko czarny ekran z napisem android auto). A zarówno nexus jak i honor mają ekranowe.
mrcn napisał(a):maciek89 napisał(a):A jeszcze co do wyboru telefonu pod AA to zwróciłbym uwagę na to aby nie miał ekranowych przycisków nawigacyjnych. Jeśli są pod ekranem jak np w samsungach to można kliknąć w listę aplikacji a potem wcisnąć home żeby obsługiwać telefon na podłączonym FullLink. To ważne jak np na postoju i włączonym android auto chcemy coś zrobić w smartfonie, bo np w sony, które wyświetla przyciski na ekranie nie da się tego zrobić (jest tylko czarny ekran z napisem android auto). A zarówno nexus jak i honor mają ekranowe.
Nie ma żadnego problemu z wysunięciem przycisków ekranowych, przynajmniej w przypadku Huaweia/Honora - więc nie wprowadzaj w bład... Aczkolwiek wymaga to jednej operacji więcej, niż z przyciskami pod ekranem
Honora 7 miałem i uzywałem z AA - bez problemów.
maryousz napisał(a):właśnie doczytałem na stronie Apple ze jeden z warunków działania to włączenie siri. ...
kondziow napisał(a):Pytanie do właścicieli MY2016 - czy poza odblokowaniem kodem w Waszych Leonach konieczna była zmiana "sprzętowa"? Usłyszałem od dilera że w FR-ach MY2016 wystarczy sama zmiana programistyczna i chciałbym to potwierdzić, bo coś nie chce mi się wierzyć.
majkel_g napisał(a):Już działa.
Dla potomnych, w takiej sytuacji trzeba wyczyści pamięć aplikacji Usługi Google Play i ją odinstalować (odbywa się to przez przywrócenie do wersji, która była "fabrycznie"). Później na nowo aktualizujemy tę aplikację i AA gra i buczy.
TomekZakrzewo napisał(a):Panowie mam problem użytkuje AA od 8 mies i wszystko ładnie śmigalo w moim Leonie .. teraz nagle aplikacja się rozsypala i nic nie działa .. odinstalowywalem ja z 30 razy i instalowałem różne stare wersje ale albo nie chcą się załadować albo jest komunikat po podłączeniu ze dla naszego kraju nie ma wsparcia czy coś w ten deseń. . Może podrzuci jakiś link z którego mógłbym ściągnąć AA które działa? Byłbym wdzięczny. .. mam Samsunga S5 z andkiem 6.0 ... a takiej opcji jak kolega wyżej zrobił ze na play market wszedł i zaktualizowal to jie ogarniam bo wpisałem na play market android auto i nie widzę u nas tej apki. .. będę wdzięczny za pomoc Panowie
-- 15 grudnia 2016, 08:27 --
Zainstalowalem tez ta wersje z linku powyżej na wersję 2.0 ale mam komunikat że : wygląda na to ze usługi Google play w tym momencie nie działa. . Nie wiem jak to ugryźć żeby dzialalo
bany napisał(a):W przyszlym tygodniu mam pierwszy przeglad, odblokuje sobie full linka i stestuje najnowszy AA na Oneplus 3 z androidem 7.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości