Montował ktoś z Was blow off do 1.4 TSI ? Samochód mam na gwarancji i nie wiem jak ugryść temat i czy to w ogole ma sen
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
83Dario napisał(a):Wg mnie przerost formy nad treścią do takiego małego silnika...
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
wesol napisał(a):Za wszelka cene chcesz zniszczyc turbo. To po to turbina pompuje powietrze zeby w kosmos upuszczac?
wesol napisał(a):to tylko niech mi ktos powie na ile ustawiony jest ten BOV?? Czyli na dolaodwaniu seryjnym powiedzmy 0.8 bara tak samo upuszcza jak przy tuningu na 1.1 bara czy jakim stagu 2 czy 3 na 1.5 bara to tez tyle samo?? Ciekawe ze ecm ma ustawione na 1.5 bara a bov upuszcza przy 1.2 bara? po co upuszczac w kosmos powietrze. juz jest i tak DV od tego. po co turbo miec skoro ktos chce w kosmos walic powietrze. Ja rozumiem w subarynach przy turbinie wielkiej loszce ale tu przy takiej smiesznej malej suszarce??
Studzi sie turbo jak wyglada po jezdzie po upalaniu jak w moim awatarze a nie po jedzie po bulki emeryckiej.
janek1988 napisał(a):Stań na postuju, otwórz drzwi kierowcy i przegazuj, usłyszysz taki blow off fabryczny
janek1988 napisał(a):Stań na postuju, otwórz drzwi kierowcy i przegazuj, usłyszysz taki blow off fabryczny
olo1200 napisał(a):janek1988 napisał(a):Stań na postuju, otwórz drzwi kierowcy i przegazuj, usłyszysz taki blow off fabryczny
Wiem wiem, słychać taki delikatny, cicho ale fajnie
-- 6 maja 2017, 12:03 --janek1988 napisał(a):Stań na postuju, otwórz drzwi kierowcy i przegazuj, usłyszysz taki blow off fabryczny
wesol napisał(a):olo1200 napisał(a):janek1988 napisał(a):Stań na postuju, otwórz drzwi kierowcy i przegazuj, usłyszysz taki blow off fabryczny
-- 6 maja 2017, 12:03 --janek1988 napisał(a):Stań na postuju, otwórz drzwi kierowcy i przegazuj, usłyszysz taki blow off fabryczny
Zaskocze cie to nie bow.
wesol napisał(a):DV
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości