Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Swatek napisał(a):iedy szukałem kabla nie znalazłem takiego właśnie jak na aukcji - czyli 0,2m i z końcówką do telefonu zagiętą pod kątem 90 stopni. Taki kabel pozwala położyć duży telefon na płasko
AilO napisał(a):Swatek napisał(a):iedy szukałem kabla nie znalazłem takiego właśnie jak na aukcji - czyli 0,2m i z końcówką do telefonu zagiętą pod kątem 90 stopni. Taki kabel pozwala położyć duży telefon na płasko
Hmm... mam standardowy i raczej duuuży telefon (xperia XZ Premium). super na płasko się nie mieści, ale problemu ogólnie nie ma
Lord_Nikkon napisał(a):Musisz przez ASO. Ja też chciałem coś na lewo zrobić ale się nie da bo musi zostać wygenerowany kod przez system a żeby to zrobić musisz kupić usługę która ma bardzo sztywno ustawioną cenę. Ja zapłaciłem 1100 zł. Dodatkowo jest wymieniany port USB w konsoli środkowej.
Cobra_o7o napisał(a):- każde wyłączenie zapłonu - ponowne parowanie systemu co w przypadku AA jest porażką
...
- skorzystanie z telefonu kolejnym powodem zamknięcia systemu
Tu mój błąd, chodziło mi o ML.mrcn napisał(a):- każde wyłączenie zapłonu - ponowne parowanie systemu co w przypadku AA jest porażką
Duda napisał(a):Od czego zależy potrzeba wymiany kostki USB? Można jakoś sprawdzić wcześniej czy będę musiał to zrobić? Mam jedno USB i audio in. Mój Leon jest z września 2016.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
marekwar napisał(a):Eleonor napisał(a):Nie trzeba się obawiać tylko oczekiwać i mieć nadzieję ze dadzą także dla nas
Piszą przecież że :
Seat has also promised that new features will be coming to DriveApp in the coming week.
Trzeba poczekać .... a nuż ..marekwar napisał(a):Tak. Dowolną odpaloną wcześniej apkę. Nawet Youtube.
Czasem trzeba klinąć ikonę LG Mirrordrive na ekranie Seata i kliknąć przycisk 1:1 w prawym dolnym rogu. Jak nie zaskoczy to jeszcze raz ikona oraz 1:1 aż do skutku.
No niestety ale u mnie nie działa .. tzn zainstalowałem Lg MirrorDrive , powiadomienia wyłaczyłem , odpalam np Automapę , potem podpinam do auta w USB wybieram Mirrorlink i widzę apkę LG MirrorDrive
Klikam i tu i tam i w nią i w 1:1 i nic się z ekranem u mnie nie dzieje cały czas jest CarMode i tylko to co jest oryginalnie
Ma ktoś Samsunga S8 z andkiem 7.01 w połączeniu z Leonem ?
Czy udało Ci się odpalić LG Mirrordrive oraz jakąś nawigację na S8 poprzez Mirrorlink?
Mam S8 od wczoraj i na Mirrorlinku nawet nie widać LG Mirrordrive.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Duda napisał(a):Bez sensu trochę, bo S7/S8 mają taki sam poziom softu. Tak to jest, kup coś użytkowniku, a potem to się martw sam.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
marekwar napisał(a):Duda napisał(a):Jedynie Android Auto jest platformą w pełni zintegrowaną z infotainmentem Leona i jest rozwojowa.
maciek89 napisał(a):Waze już działa pod Android Auto oficjalnie, czy tylko beta?
Jak beta? Przecież AA jest oficjalnie wydany, tylko niedostępny oficjalnie w Polsce.maciek89 napisał(a):Waze już działa pod Android Auto oficjalnie, czy tylko beta?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości