Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jos napisał(a):
Wirtualny desktop w Leonie na 2018 r, chyba mozna juz zamawiac. Wyglada fajnie, chociaz na tym zdjeciu wyglada jak analogowe zegary plus ekran w srodku, jak wersja pośrednia z audi.
szadubaba napisał(a):.. a gdyby tam staruszka przechodzila..
feels3 napisał(a):Klasyczne zegary są spoko ale navi którą można mieć przed oczami jest jeszcze bardziej spoko
Cobra_o7o napisał(a):A kobita, która nawiguje jest bardzo natrętna, komunikaty długie i zawiłe.
feels3 napisał(a):Mnie tam navi z VAGa bardzo odpowiada, tylko google jest lepsze, ale np taki Garmin to dramat. Do tego integracja z autem i brak kabli i wiszących sprzętów na szybie to dla mnie mega zaleta.
feels3 napisał(a):Garmin mapy ma może i ok, ale sam sprzęt jest bardzo wolny, przerabiałem 3 modele w tym jeden topowy model, responsywność ekranu słabiutka, zoom powolny, reakcja na zmianę pozycji auta na bardzij skomplikowanych skrzyżowaniach strasznie powolna. Sam sprzęt mnie bardzo zniechęcił, i jak przyszło mi używać wbudowanej navi, to miałem dużą ulgę.
marekwar napisał(a):Jeśli dostawcą map jest HERE i sprawa dotyczy Polski to wyrażam szczere i głębokie współczucie.
marekwar napisał(a): czasie Automapa czy Naviexpert pokazywały otwarcia co do godziny.
Dlatego te navi zawsze miażdżą te wbudowane w kokpit. Nie mówiąc o omijaniu korków czy czsowo zamkniętych dróg.
trezor napisał(a):Akurat to da się zmienić w menu. Mam na myśli długość komunikatów.
Oracle napisał(a):Natomiast piękno fabrycznej nawigacji polega na tym, że mamy kolorowy wyświetlacz pomiędzy zegarami...
kocurek291 napisał(a):Witam kolegów, mam taką ofertę na Leona ST z 2016r. niezarejestrowany, gwarancja uruchomiona 31-01-2017r (4-letnia)
- wersja style, 1,4TSI 125KM
- model przedliftowy, na pełnych światłach Led
z takim doposażeniem :
T4T4 - technic Grey
AH - "Coffee" Black/"Coffee".
C21 - Operating permit, alteration
KK3 - Refrigerant R1234yf
P21 - Pakiet Sport+ Style
PAD - Składany przedni fotel pasażera
PCO - Przyciemniane szyby
PK2 - Czujniki parkowania z przodu i z tyłu z Optycznym systemem parkowania
PLP - Pakiet diodowego oświetlenia wnętrza
PMF - Pakiet rodzinny
PML - Mirror Link
PSS - Pakiet praktyczny
PW5 - Pakiet zimowy
WB4 - Media System Plus z 6,5-calowym ekranem dotykowym
Cena do zapłaty 70tys. zł - to jest dobra oferta?
- trochę martwią mnie te fotele w wersji Style, a szczególnie faktura tapicerki jakby z minione epoki oraz ich kształt nie powala... ale może tak tylko się wydaje - ma ktoś wersję Style? - może ktoś coś podpowie
- ten Full Link to można odpalić navi google play na ekranie multimedialnym po kablu USB?
- jak wygląda ze stopniowanie zawieszenia w wersji style? bo FR to z tego co czytałem jest twardziej... a tego nie chcę i felg 17" też nie
- sam jakość wykonania elementów wnętrza jest taka sama jak w wersjach FR i Xcellence?
- kolor nadwozia niby Grey ale jakby wpadał w brązowy - ma ktoś ten kolor? łatwy w utrzymaniu?
- te światła Led dużo lepiej świecą od zwykłych halogenowych H7? czytałem gdzieś że owszem dają bardzo jasno ale mają krótki zasięg - jest ostre odcięcie
- szkoda że pakiety serwisowe są takie drogie, w VW są sporo tańsze....
Przeglądając forum to chyba mało osób ma wersję Style, bo co rusz widać FR ale może ktoś się znajdzie i doradzi - dzięki
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości