Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szczeslaw napisał(a):Znajomy ostatnio kupował Style (przed FL) i dostał chyba jakieś Hankooki.
maciek89 napisał(a):
Ja miałem na pierwszy montaż Conti 5P i opony były raczej średnie, choć w testach wypadają dobrze. Na plus świetna stabilność przy bardzo wysokich prędkościach na suchym, na mokrym nie czułem się na nich zbyt pewnie. No i mega szybko się kończą.
Teraz staram się ucywilizować Cuprę i wraca seryjny wydech i zamówiłem opony, które poradzą sobie także na mokrym- Uniroyal Rainsport 3. Mamy je w drugim aucie (ośka 240 KM) i świetnie dają radę i są bardzo ciche, zobaczymy jak przy 19" w Cuprze
maryousz napisał(a):Zmniejsz ciśnienie w oponach i unikaj bezdroży. Będzie Pan zadowolony...
maryousz napisał(a):Nie wiem jak u Ciebie jest opisane na wlewie. Ja przy 17 mam podane wartości cisnien dla standard i komfort.
adam_waw napisał(a):Ja miałem fabrycznie Potenzy S001- prywatnie uważam je za porażkę (strasznie twarde - "drewniane" i mają najgorszą trakcję na mokrym z jaką się dotychczas spotkałem).
KeyZet napisał(a):adam_waw napisał(a):Ja miałem fabrycznie Potenzy S001- prywatnie uważam je za porażkę (strasznie twarde - "drewniane" i mają najgorszą trakcję na mokrym z jaką się dotychczas spotkałem).
Też fabrycznie dostałem te Potenzy i rzeczywiście jest twardo... To są opony XL czy po prostu są twarde? Może w zimę je sprzedam i kupię coś innego. Co będzie na lato bezpieczne, a zarazem miękkie?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości