Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Lord_Nikkon napisał(a):A ja bym zawiózł im części i zapłacił tylko za wymianę. Cena może nie mała ale zawsze będzie wpis w książce co potem tylko może pomóc przy ewentualnej odsprzedaży.
soolek napisał(a):A z innej beczki trochę - jaki jest harmonogram kolejnych przeglądów w ASO, bo ja dostałem 2 różne info.
1 - 2 lata - 30 tysięcy
2 - kolejny 1 rok - kolejne 30 tysięcy vs kolejne 2 lata - kolejne 30 tysięcy (tutaj właśnie jest różnica)
i co dalej?
rafko1 napisał(a):Witam dzisiaj pytałem się w sklepie ASO o koszt klocków przód tył powiedział mi gościu ze ok 800złKoledzy jakie klocki kupić do oryginalnych tarcz leon 1.4 122km podajcie jakieś numery.
I nic sie nie czepiaja ze ze swoimi czesciami jezdzisz? A za sama robocizne wtedy tak samo biora czy inaczej patrzą?adbur napisał(a):Ja jeżdzę ze swoimi materiałami, a że mam wymianę świec co 30 tys. kilometrów (przez LPG) to też ze swoimi jadę - koszt świec to 40% ceny ASO. Dodatkowo biorę swój olej i filtry. Nie wiem jedynie kiedy płyn hamulcowy się wymienia ale jeżel się okaże ,że też na 60 tys. to przyjadę ze swoim.
Pracownik ASO jedynie zaleca filtr oleju "salonowy/oryginalny" i tego się trzymam-reszta jest moja.
Dzieki, przemysle se jeszcze co zrobic.maciek89 napisał(a):marqez jedź na przegląd do euromotor na jasnogórską, nikt na Ciebie krzywo nie spojrzy, że przyjeżdżasz ze swoimi częściami i olejem, cena robocizny normalna
maciek89 napisał(a):marqez jedź na przegląd do euromotor na jasnogórską, nikt na Ciebie krzywo nie spojrzy, że przyjeżdżasz ze swoimi częściami i olejem, cena robocizny normalna
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości