Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Będą będą. Jeszcze średnica otworu centrujacego 57.1 mm.mateush20 napisał(a):Czy felgi takie 5x100 17 ET 42,5 J7 będą pasować do leona bez żadnych przeróbek?.
Z góry dzięki za szybką odpowiedź.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
eladecrew napisał(a):Ktoś wie jakie to felgi i w jakich Seatach były oryginalnie ? Wiem jedynie że Ronal rozmiar 17
Leon_TS_ARL napisał(a):Wydaje mi się że były dłuższe niż ori. Zmierz od kołnierza ile jest i dodaj kilka zwoi do wkręcenia w piastę.
Artik napisał(a):Leon_TS_ARL napisał(a):Wydaje mi się że były dłuższe niż ori. Zmierz od kołnierza ile jest i dodaj kilka zwoi do wkręcenia w piastę.
Gdzies w necie czytałem, jak dokładnie wymierzyć takie śruby, spróbuje tym sposobem i zobaczymy. Dzięki wielkie za pomoc![]()
W audi a3 kolesiowi pasowały niby na ori śrubach, a to przecież wszystko to samo i wydawało mi się to dziwne
Tomek1419 napisał(a):Artik napisał(a):Leon_TS_ARL napisał(a):Wydaje mi się że były dłuższe niż ori. Zmierz od kołnierza ile jest i dodaj kilka zwoi do wkręcenia w piastę.
Gdzies w necie czytałem, jak dokładnie wymierzyć takie śruby, spróbuje tym sposobem i zobaczymy. Dzięki wielkie za pomoc![]()
W audi a3 kolesiowi pasowały niby na ori śrubach, a to przecież wszystko to samo i wydawało mi się to dziwne
To zależy na jakiej a3 jeździły. Czy 8L (5x100) czy 8P (5x112). Bo na rozstawie 5x112 widać że są szersze otwory więc ori śruby wejdą
sql napisał(a):Ja bym sobie oznaczył ile wystają fabryczne i do tego porównywał.
Seba606 napisał(a):Panowie czy fabryczne felgi 17" od cupry 1M z rozstawem 5x100 będą pasować p&p do każdego leona 1M ?
weuek napisał(a):Nie będzie, koza nie ma kół.
Adaśko napisał(a):Panowie pytanie jakie et przy feldze 17 ok drugie pytanie jak opony 225/45/17 będą wyglądać na 17 czy szukać innych opon dodam że opony zostały mi po innym aucie kupione w tym roku i nie chciałbym kupować innych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości