Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Maras2003 napisał(a):Dokładnie Zasilanie po zapłonie, kabel jak napisałeś. Jest niewidoczny, nie musiałem rozbierać podsufitki tylko plastik ze słupka
kurex napisał(a):Pochwalcie się Panowie jak macie zamontowane pod stałe zasilanie kamerkę ?, podejrzewam że przy szybie górą, następnie do słupka i wpinacie się w bezpieczniki gdzieś pod plastikiem z lewej strony. ?
sdss napisał(a):kurex napisał(a):Pochwalcie się Panowie jak macie zamontowane pod stałe zasilanie kamerkę ?, podejrzewam że przy szybie górą, następnie do słupka i wpinacie się w bezpieczniki gdzieś pod plastikiem z lewej strony. ?
Do usb w schowku.
kurex napisał(a):Może Wy wiecie dlaczego tak się dzieje w przypadku mojej kamerki. Mam nagrywanie w pętli włączone, nagrywa filmik nowy co 5 minut, ale gdy karta pamięci się zapchpa to wyskakuje "Card SD is full", i muszę robić format karty i wtedy nagrywa na nowo. Dlaczego nie zastępuje z automatu starych filmików nowymi. ?
Calak napisał(a):A nie masz przypadkiem blokady na karcie zaciągniętej? Taki mały suwak z boku karty.
gacuś napisał(a):A ma ktoś Xblitz Trust? Świetna kamerka, przeglądałem, długo się zastanawiałem i kupiłem ją, bo ma wbudowane superkondensatory, do tego rejestruje obraz w zakresie 170°no i co ważne to ma filtr polaryzacyjny, który pozwala na eliminację odblasków. Mega konkurent dla chociażby MIO 320 czy Navitela R600
jedreg napisał(a):Czy ktoś może doradzić gdzie w Krakowie (lub okolicy) zamontują mi podwójną kamerkę (przód i tył)? ...
jedreg napisał(a):jedreg napisał(a):jedreg napisał(a):Czy ktoś może doradzić gdzie w Krakowie (lub okolicy) zamontują mi podwójną kamerkę (przód i tył)? ...
Odpowiem sam sobie
Skonczylo sie na pracy własnej z pomocą sprzedawcy w salonie, ktory udostepnil miejsce i pomogl w zamocowaniu plastikow, oraz mechanika, ktory pomogl zdjac plastiki bez obawy połamania spinek i kołków. Obu Panom serdeczne dziękuję!!
Po 3ch godzinach auto ma podwojna kamere Viofo A129 zasilana na stale (z trybem parkingowym na wypadek uderzenia itp) i wszystko dziala jak trzeba.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość