Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Petik206 napisał(a):Panowie, we wschowku mam wejscie Media in czy jak kupie kabel media in-USB to bedzie możliwość podłaczenia telefonu i uruchomienia full linku ? w leonie przed liftem ?
wasiuziom napisał(a):Ściągnąłem na szybko wersje 3.7 ale po instalacji mialem wrazenie ze nie mozna koszystac w trakcie jazdy z telefonu
sarius napisał(a):Sprawdziłem na Samsung S9 bez root i AAmiror - wszystko śmiga na 3.7... chyba że nie o to Ci chodziCzyli nie zrozumiałem co znaczy "można korzystać w trakcie jazdy z telefonu" - możesz dać jakiś przykład czym jest to korzystanie?
sarius napisał(a):Np. sprawdzenie sobie maila. Ja normalnie odblokowuję telefon i odpisuję na whatsapp-ie np.
Eldar napisał(a):Blokadę prędkości mogę zdjąć.
Eldar napisał(a):Pierwsze słyszę o czymś takim.
andrzejpredator napisał(a):Na sony xperia z3 compact dziala bez zbednych programow, podpinasz kabel i masz 1:1
andrzejpredator napisał(a):Na sony xperia z3 compact dziala bez zbednych programow, podpinasz kabel i masz 1:1
Raul26 napisał(a):Panowie Mam Leona III ST FR od niedawna Trochę dużo tutaj tych postów żeby wszystko przekopać. Leon jest z 2016 roku z Francji. Z tego co tu czytałem to nie będą aktualne mapy? Trzeba coś wgrywać? Bo za free aktualnie to chyba nic nie ma? Pozostaje tylko pewnie używać telefonu do nawigacji? Tu przynajmniej jest ostrzeganie o fotoradarach.
Raul26 napisał(a):Panowie Mam Leona III ST FR od niedawna Trochę dużo tutaj tych postów żeby wszystko przekopać. Leon jest z 2016 roku z Francji. Z tego co tu czytałem to nie będą aktualne mapy? Trzeba coś wgrywać? Bo za free aktualnie to chyba nic nie ma? Pozostaje tylko pewnie używać telefonu do nawigacji? Tu przynajmniej jest ostrzeganie o fotoradarach.
Moim zdaniem nie ma sensu drugi telefon jeśli standardowo używa się Android Auto.MarkusD napisał(a):Eldar napisał(a):Pierwsze słyszę o czymś takim.
Tak też mi się wydawało że to nie możliwe,
nie chce mi się przekopywać forum bo trochę postów już tu jest aby odnaleźć ten wpis...
Dzięki za odpowiedź...
Pozdrawiam
-- 7 listopada 2018, 10:10 --andrzejpredator napisał(a):Na sony xperia z3 compact dziala bez zbednych programow, podpinasz kabel i masz 1:1
Również się zastanawiałem nad drugim telefonem w samochodzie, muszę rozważyć wszystkie za i przeciw...
Dzięki za info o Xperii Z3 Compact że działa...
Pozdrawiam
marekwar napisał(a):Moim zdaniem nie ma sensu drugi telefon jeśli standardowo używa się Android Auto.MarkusD napisał(a):Eldar napisał(a):Pierwsze słyszę o czymś takim.
Tak też mi się wydawało że to nie możliwe,
nie chce mi się przekopywać forum bo trochę postów już tu jest aby odnaleźć ten wpis...
Dzięki za odpowiedź...
Pozdrawiam
-- 7 listopada 2018, 10:10 --andrzejpredator napisał(a):Na sony xperia z3 compact dziala bez zbednych programow, podpinasz kabel i masz 1:1
Również się zastanawiałem nad drugim telefonem w samochodzie, muszę rozważyć wszystkie za i przeciw...
Dzięki za info o Xperii Z3 Compact że działa...
Pozdrawiam
Drugi telefon ma sens jeśli chcesz jeździć na innych nawigacjach jak np. Automapa czy Naviexpert. Wtedy najbardziej stabilnym i wszechstronnym rozwiązaniem jest AA Mirror na zrootowanym telefonie.
marekwar napisał(a):Już wcześniej radziłem - samsung S5 za 250zł używka jako terminal. Łatwy root i AA Mirror działa.
SebaR napisał(a):Udało mi się wstępnie wynegocjować odblokowanie FullLinka za 8 stóweczek, kurka i tak w chu...drogo.Zgłębiłem tu prawie cały wątek i teraz mam wątpliwości. Zwracam się z prośbą, bo muszę sobie uzasadnić czy ja to potrzebuje wydać te 8 stów aby to mieć, co prawda wkur.... mnie nieaktywny guzik na konsoli (FullLink), ale to raczej słabe uzasadnienie.
Możecie mi wyklarować do czego FullLinka tak na prawdę używacie ?
Z opisu jakie znajduje, wnioskuję że ubogo z apalikacjami pod AA.
GogleMaps, WhatsApp, Spotify, Yanosik z problemami i to wszystko ?
dragonflymr napisał(a):Czy macie jakiś patent żeby na telefonie przy każdym podłączeniu nie pojawiał się komunikat o zezwalaniu na dostęp przez USB - trochę to wkurzające jest
MarkusD napisał(a):http://www.automapa.pl/pl/biuro-prasowe ... z-carplay/
Czyli coś w tym kierunku robią, czekam teraz na Mirrorlink...
MarkusD napisał(a):Nie zrobili bo nie ma jeszcze na Mirrorlink
Mirrorlink ma ogromną wadę polegającą na blokowaniu fabrycznego radia i multimediów pierwszym lepszym komunikatem.MarkusD napisał(a):Nie zrobili bo nie ma jeszcze na Mirrorlink
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość